Opera Metropolitană din New York – concert special în sprijinul Ucrainei

de | 8.03.2022 12:39 | Actualitate, Cultura, Home

Opera Metropolitană din New York va găzdui, luni, un concert special în sprijinul Ucrainei, conform BBC.

Toate încasările în urma evenimentului – intitulat „Un concert pentru Ucraina” – vor fi direcţionate către eforturile de ajutorare din ţară. Orchestra va fi condusă de actualul director muzical al Met, Yannick Nézet-Séguin.

Citește și: Iani Popa, numit oficial secretar de stat la Transporturi

Met şi artiştii săi, conduşi de Yannick, doresc să acorde sprijinul nostru victimelor nevinovate ale Ucrainei, ale căror vieţi au fost sfâşiate”, a postat, luni, directorul general Peter Gelb. „Sperăm că puterea performanţei noastre va oferi într-o oarecare măsură alinare artistică, contribuind în acelaşi timp la a-i inspira pe oamenii empatici din întreaga lume să facă donaţii”. 

Săptămâna trecută, Met a rupt legăturile cu soprana Anna Netrebko – care este de origine rusă – după ce aceasta nu a renunţat la sprijinul său pentru liderul rus Vladimir Putin.

Acest articol este despre: caritabil,concert,met,new york,razboi,victime

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole