Iani Popa, numit oficial secretar de stat la Transporturi

de | 8.03.2022 11:14 | Actualitate, Politica si Administratie

Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a numit pe Ion(Iani) Popa în funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Propunerea pentru numirea într-o astfel de funcție îi aparține președintelui PNL Argeș, Alina Gorghiu.

”Pentru noi, numirea unui secretar de stat din Argeș vine la momentul oportun, deoarece județul se prezintă la nivel național cu una dintre cele mai proaste infrastructuri rutiere.

Citește și:Iani Popa va fi numit secretar de stat

Fost președinte al PNL Argeș, Ion Popa are o vastă experiență politică și administrativă, cunoaște foarte bine județul și, din poziția de secretar de stat în cadrul ministerului Transporturilor, poate da un imbold potrivit reabilitării și dezvoltării infrastructurii rutiere, atât pe planul drumurilor județene, cât și pe planul drumurilor naționale. Îi urăm succes colegului nostru, Ion Popa, și avem încederea că va susține promovarea intereselor de infrastructură rutieră la nivelul decizional al Executivului.”, a transmis PNL Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.