Web Analytics
scris duminică, 24.12.2023

Lumina de la Bethleem a ajuns și la centrul de recuperare „Deschidem Inimi” din Pitești

Cercetașii de la Aventura Pitești au dus lumina de la Bethleem și la un centru de recuperare din oraș. Miercuri seara, i-au colindat pe copiii, părinții și terapeuții de la „Deschidem Inimi”.

Lumina de la Bethleem a ajuns și la centrul de recuperare „Deschidem Inimi” din Pitești

„Lumina Păcii de la Bethleem a ajuns în casa noastră, adusă de un grup frumos de colindători de la Cercetaşii României – Aventura Piteşti! Cercetaşii nu doar ne-au colindat, ci am petrecut împreună timp de calitate interacționând, dansând, împărtășind și creând amintiri prețioase!”, au transmis pe facebook reprezentanții centrului din Pitești.

Citește și 28 de cercetaşi din Argeş au adus Lumina Păcii de la Bethleem în judeţ

Reamintim că, pe 9 decembrie, a avut loc ceremonia de aprindere a Luminii Păcii de la Bethleem, în Austria, la care au participat și 96 de cercetași de la Organizația Națională Cercetașii României. Printre ei, 28 de cercetași argeșeni de la Filiala „Aventura Piteşti”, conduși de liderul Sebastian Stanciu. Pe 10 decembrie, cercetaşii de la „Aventura Pitești” au adus lumina la Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, în Curtea de Argeș. Lumina a mai ajuns și la biserici din Coșești, Jupânești, Câmpulung, Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *