Web Analytics
scris joi, 16.11.2023

Liberalul Cosmin Petrescu şi-a lansat candidatura pentru Primăria Curtea de Argeş. „Vrea să facă ALTFEL de administraţie locală”

Duminică, 12 noiembrie, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”, Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș, și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș. Alături i-au fost Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Iulian Dumitrescu, președinte CJ Prahova, Dumitru Nancu, președintele FNGCIMM, secretari de stat, parlamentari PNL, primari, consilieri locali și județeni. Conform informării oficiale, la eveniment au participat peste 400 de persoane.

Liberalul Cosmin Petrescu şi-a lansat candidatura pentru Primăria Curtea de Argeş. „Vrea să facă ALTFEL de administraţie locală”

„Când spui PNL Curtea de Argeș spui o echipă de profesioniști, oameni de cuvânt, cu idei bune, care luptă pentru investiții și dezvoltare! Cosmin Petrescu este sufletul acestei echipe! Și este candidatul PNL la Primăria municipiului Curtea de Argeș! A realizat tot ce și-a propus pe plan profesional și familial. Acum vrea să rezolve o altă provocare: să facă ALTFEL de administrație locală, de calitate, liberală, inovativă!
Sunt extrem de emoționată pentru că trebuie să vorbesc despre o persoană pe care o știu aproape de o viață. Dar drumurile în politică ni s-au intersectat abia în urmă cu doi ani, de când i-am propus să vină alături de PNL”,
a declarat președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Liderul PNL Curtea de Argeș a vorbit despre echipă și despre viitor. „Acum un an jumătate PNL Curtea de Argeș era oglinda orașului actual: conflicte, urlete, nu se mișca nimic. Am venit, am prezentat un plan, am atras oameni noi, am reformat organizația, i-am dat încredere și am arătat că se poate, că se poate să strângem semnături, să depunem proiecte, să colaborăm, să mergem mai departe chiar dacă nu ne ies lucrurile din prima. Și astăzi avem o organizație cu suflu nou. Reformată, cu oameni care caută soluții, nu probleme. Cu tineri, cu femei, cu oameni de afaceri”, a spus Cosmin Petrescu în discursul său.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu: „Angajamentul nostru este să asigurăm toleranţă zero faţă de traficanţii de droguri”

Citește și Alina Gorghiu: În 2024, PNL va obţine un rezultat bun şi mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *