Web Analytics

Liberalii şi 400 de argeşeni au petrecut de Ziua Internaţională a Vârstnicilor

de | 5.10.2022 14:09 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Alina Gorghiu împreună cu echipa sa de liberali au marcat pe 1 octombrie, Ziua Internațională a Vârstnicilor. Astfel că, peste 400 de pensionari s-au adunat, au dezbătut subiecte de interes comun și au petrecut împreună cu organizația PNL Argeș, la Cornul Vânătorului.

„Guvernul condus de PNL se va asigura ca pensiile să fie mărite din nou”

La eveniment a fost prezent si ministrul PNL al Muncii, despre care Alina Gorghiu spune că „a avut grijă să crească pensiile”. Totodată Gorghiu le-a promis vârstnicilor că liberalii se vor ocupa din nou de mărirea pensiiloe cât mai rapid.
„Am sărbătorit cu argeșenii Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Alături ne-a fost și cel mai apreciat ministru PNL al Muncii, care a avut grijă să crească pensiile românilor.
Părinții mei sunt pensionari. Știu mereu când am nevoie de o încurajare și îmi oferă sprijin major, mai ales în creșterea celor doi copii. Fără ei, greu să mă fi descurcat.
Cel mai frumos mesaj pentru cei de vârsta lor este respectul! Iar o formă de respect este că actualul Guvern condus de PNL se va asigura ca pensiile să fie mărite din nou. Cât mai rapid!
Și în 2020, în plină pandemie, tot PNL a fost cel care a mărit cu 14% veniturile pensionarilor. Așa se va întâmpla și din ianuarie 2023!”,
a transmis președintele PNL Argeș.
M.S.

Citește și PNL Argeș: „Pensionarii argeșeni, bătaia de joc a ministrului Budăi”

Citește și Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș: „Reforma în Educație, credibilă și cu autoritate doar cu dezbateri publice în spate”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii