Web Analytics

ITM Argeş a sancţionat constructorul după incidentul cu bucata de cofrag care a căzut pe o maşină aflată în trafic

de | 27.01.2022 13:01 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie, Politica si Administratie

Potrivit inspectorului-șef al ITM Argeș, Ion Samoilă, în perioada 20-25.01.2022 a fost efectuat un control în domeniul sănătății și securității în muncă la punctul de lucru din str. Smeurei nr. 8B, pe șantierul imobilului cu 5 etaje situat vizavi de Jandarmerie.
„Cu această ocazie, s-a constatat faptul că angajatorul nu a asigurat protecția materialelor împotriva influențelor atmosferice, care au făcut ca o bucată de cherestea de aproximativ 100cm x 60 cm x 3cm să fie luată de vânt și să cadă pe un autoturism (n.red. – este vorba despre incidentul petrecut în ziua de 21 decembrie, când o bucată de cofrag a căzut peste o mașină aflată în trafic). A fost dispusă măsura cu termen imediat ca materialele și echipamentele să fie amplasate și depozitate astfel ca pe viitor să se evite răsturnarea ori căderea lor și, în consecință, angajatorul a fost sancționat contravențional”, au spus cei de la ITM.

Citește și Un cofrag de pe un bloc în construcţie lângă sediul Jandarmeriei a căzut peste maşina în care se afla o fetiţă

Managerul Florimar Construct Total SRL se disociază de incidentul de pe șantier

„Suntem doi constructori acolo. Eu am avut o etapă și cel cu incidentul, altă etapă. Eu am scos fundația din pământ, până la etajul 1. Nu avem nicio treabă cu ce se face acum. Nici nu știu pe dinafară cum se numește firma cealaltă. Beneficiarul știe cel mai bine. Vă rog să faceți o precizare, pentru că toată lumea se leagă de mine, mă întreabă ce fac: dau în cap la oameni?!”, ne-a declarat Florin Ene, managerul firmei Florimar Construct Total.

Citește și Scandalul casetelor de valori. BCR susţine că poliţia n-are nicio dovadă despre implicarea vreunui funcţionar al băncii

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole