Web Analytics

Institutul de Cercetare din Ștefănești, acreditat de Sebastian Burduja, ministrul Cercetării. „E o validare a excelenței”

de | 28.04.2023 13:41 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Vineri, 28 aprilie, Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, s-a aflat în Argeș, alături de Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului, cei doi participând, printre altele la câteva evenimente importante.

Citește și: Alina Gorghiu: „Se elimină inechitatea între salariaţii din sistemul public şi cei peste 4,2 milioane de salariaţi din sistemul privat”

Unul dintre aceste evenimente a fost acreditarea acordată de ministerul precizat, pe o perioadă de patru ani, a Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefănești. Acreditare care înseamnă – cum spunea și ministrul Sebastian Burduja – o validare a competenței, a excelenței în horticultură a acestui institut prestigios.

„E o gură de oxigen de care avea nevoie acest institut”

Acest institut este un simbol în Argeș, un simbol național. (…) Mă bucur, dl, ministru, că ați putut ajuta astfel cercetarea argeșeană; a fost o gură de oxigen de care avea nevoie acest institut și îmi doresc tare mult să generați împreună proiecte relevante” – a spus Alina Gorghiu, președinte al PNL Argeș, într-o conferință de presă susținută, alături de ministrul Burduja, la sediul din Pitești al rganizației județene de partid.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *