Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

„Generația de Aur” – Legendele Lumii 3-2. Spectacol total pe Arena Națională

Meciul de adio al ”Generației de Aur” a avut loc pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni.

„Generația de Aur” – Legendele Lumii 3-2. Spectacol total pe Arena Națională

”Generația de Aur” a câștigat meciul de adio, după ce s-a impus cu scorul de 3-2. Rivaldo și Pandev au marcat pentru Legendele Lumii, dar gloriile fotbalului românesc au produs ”remontada”, prin golurile semnate de Basarab Panduru, Gică Hagi și Costel Gâlcă. Partida a fost marcată de mai multe momente speciale.  Meciul a început cu un moment emoționant, în care 54.967 de mii de oameni au cântat alături de Monica Anghel imnul național al României și au stabilit un nou record de asistență pe Arena Națională. În minutul 3, meciul a fost întrerupt pentru un moment de omagiu adus lui Daniel Prodan.

Echipele de start

Generația de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Gică Popescu, Belodedici, Răzvan Prodan – Munteanu, Sabău, Lupescu, Ilie Dumitrescu – Hagi, Răducioiu

World Stars: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Nuno Gomes, Stoichkov

Citește și: România va avea un Institut de Cercetare în Inteligenţa Artificială

„Am jucat fotbal pentru suporteri, am încercat să dăm totul, eram mult mai mari ca ei. Mulțumim publicului pentru că a fost lângă noi, ne-a susținut, nu au uitat performanțele noastre. Am fost impresionat pentru că am văzut foarte mulți copii în tribună. Înseamnă că rămâne ceva după noi, dacă anii trec, că lumea nu ne uită. Felicitări copiilor care au venit să ne vadă, nu ne cunoșteau, una e internetul, alta e realitatea. Sperăm să le aduce bucurii copiilor, să vină la stadion.

Fotbalul îl comentăm, îl vorbim, dar e mai greu să îl joci. Cred că am simțit asta cu toții. Chiar dacă joci cu capul, fotbalistul trebuie să fie un atlet foarte bun, să fie pregătit pentru ritmul și intensitatea jocului. A fost o zi bună pentru noi. De vină pentru calitățile mele sunt mămica și tăticu, care m-au adus pe lume și mi-au dat har. De mic mi s-a spus că pot da la poartă, de la 12 ani, să mă întorc și să trag la poartă. În seara asta am înțeles că fotbalul e foarte greu, că trebuie să fii foarte bine pregătit. Degeaba ai talent, ai minte, dacă nu duce corpul. Jucătorii de fotbal trebuie să fie pregătiți să reziste 120 de minute, nu 90 de minute. Adversarii au fost mai blânzi, Maicon e foarte puternic, parcă acum juca la Inter. Au avut o echipă superioară nouă, s-a văzut că avem o vârstă”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului de pe Arena Națională.

Citește și: Argeș: Copil rănit de un urs după ce a încercat să-l hrănească

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită