Web Analytics

Fotbaliștii alb-violeți au inaugurat noul teren de sport de la Stolnici

de | 7.10.2021 10:52 | Actualitate, Sport

A fost finalizat proiectul de modernizare a bazei sportive din comuna argeșeană Stolnici.  Primarul Sevastian Pupăză Roşu a decis ca lucrarea să fie testată chiar de sportivii de la FC Argeş. Aşadar, jucătorii alb-violeți au jucat un meci amical cu cei de la ACS Stolnici, care anul acesta au promovat în Liga a IV-a . La evenimentul de inagurare a invetiției au participat şi primarul Piteştiului, Cristian Gentea, care a spus că doreşte să sprijine şcolile de fotbal din întreg judeţul Argeş şi că se bucură să fie prezent la inaugurarea unui teren de sport pe care ar putea să se antreneze viitorii sportivi ai judeţului şi ai ţării. De asemenea, printre participanții la eveniment au fost deputații PSD Aurel Bălășoiu și Nicolae Georgescu, vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, cel care coordonează instituțional activitatea sportivă în județ, precum și alți reprezentanți ai mediului puhlic din Argeș.

CITEȘTE ȘI: Fost primar condamnat penal a doua oară

Primarul comunei Stolnici, Sevastian Pupăză Roșu a spus că pentru comunitatea din localitate finalizarea proiectului este un motiv în plus de bucurie şi că echipa de fotbal a comunei, ACS Stolnici, nou promovată în Liga a IV-a , are acum o infrastructură adecvată, aşa cum e normal. Echipa de fotbal din Stolnici e formată din copii din comună şi primăria trebuie să sprijine activitatea sportivă şi să fie alături de cei care vor să facă performanţă.

CITEȘTE ȘI: Dinamo – FC Argeș, în optimile Cupei României

Primarul Piteștiului le-a dăruit jucătorilor de la ACS Stolnici 5 mingi profesionale de la FC Argeş, iar primarului Sevastian Pupăză Roşu i-a înmânat drept cadou: un tricou, o medalie şi o minge cu semnăturile jucătorilor alb-violeți. (Antoniu Neguț)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii