Web Analytics

Dinamo – FC Argeș, în optimile Cupei României

de | 5.10.2021 19:15 | Actualitate, Sport

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală din Cupa României. Meciurile sunt programate pe 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Programul optimilor de finală ale Cupei României:

FC Buzău – Dunărea Călărași

Politehnica Timișoara – FC Rapid

ACSO Filiași – AFC Hermannstadt

FC Voluntari – FCSB

U Craiova 1948 – Sepsi OSK

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova

Dinamo 1948 – FC Argeș

Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște

 

Citește și Fundașul alb-violet Iasmin Latovlevici în topul LPF

 

Chiar dacă în turul acestei ediții de campionat, FC Argeș s-a impus cu 2-0, în deplasarea de la Dinamo, Andrei Prepeliță, tehnicianul echipei din Trivale, nu se așteaptă însă la un meci ușor cu bucureștenii.

Antrenorul alb-violeților vrea ca elevii săi să dea totul pe teren pentru a obține calificarea în sferturile acestei întreceri: ”Având în vedere faptul că în urna a doua valorică erau echipe de liga a doua și a treia, cred că se putea mai bine în privința adversarului. Nu trebuie să ne temem de ei. Și cu Botoșaniul a fost greu, dar ne-am calificat. Este un meci de care pe care. Se joacă într-o singură manșă, pe terenul lor. Vom face totul să ne calificăm și să ajungem cât mai departe în această competiție”, a spus Andrei Prepeliță.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii