Web Analytics
scris duminică, 04.02.2024

FC Argeş Basketball a pierdut la Cluj. „Avem multe de învăţat”

După debutul cu victorie în Top 10, pe terenul Coronei Brașov, în prima etapă din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, FC Argeș Basketball a pierdut sâmbătă, 3 februarie, tot în deplasare, în faţa mult mai titratei U-BT Cluj-Napoca.

FC Argeş Basketball a pierdut la Cluj. „Avem multe de învăţat”

Alb-violeții au început mai bine meciul, câştigând primul act cu 27-22, dar gazdele au preluat inițiativa și au obținut o victorie fără probleme, cu 88-69 (52-38 la pauza mare).

Citeşte şi: Patru ani de la moartea lui Ilie Bărbulescu. FC Argeș nu l-a uitat

FC Argeș Basketball a început în formula: Raijon Kelly, Alin Andrieș, Tudor Fometescu, Christian Jones, Nikola Jevtovic. În meciul de la Cluj-Napoca s-au remarcat Corey Allen (16 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive), Nikola Jevtovic (14 puncte, 8 recuperări) și Naje Smith (12 puncte, 6 recuperări).


La finalul jocului, Mihai Silvăşan, antrenorul echipei gazdă, a spus că i-a fost puţin teamă de FC Argeş: „Sincer, am avut ceva emoții pentru acest meci. Știam că sunt o echipă agresivă, o echipă fizică, mai ales la oamenii mari„.

Un adevărat challenge, în urma căruia avem, cu siguranță, multe de învățat. Am reușit să ne impunem în două din cele patru sferturi, dar campioana României câștigă în mod categoric întâlnirea disputată într-o sală plină, pe baza unei evoluții consistente avute în actul secund” – este mesajul postat după meci pe pagina de Facebook a FC Argeș Basketball.


Echipa de baschet a Piteştiului se va întoarce pe teren propriu, la Sala Polivalentă, pentru confruntarea cu CS Dinamo București, joi, 8 februarie, la ora 17.45.

(sursa foto: baschet.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...