Web Analytics
scris joi, 18.08.2022

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 17-20 august 2022, noi evenimente cultural-educative care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:
– Prelegerea cu tema „Gib I. Mihăescu (II) – romancier”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Literatura Română Necanonică”, susținut de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia, miercuri, 17 august, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții;
– Vernisajul expoziției de grup sub genericul „Pasiune și Creație”, realizată de artiști plastici autodidacți, miercuri, 17 august, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, eveniment coordonat de pictorița și poeta Loreta Din.

Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

– Spectacolul de muzică și dans modern sub genericul “Hello, Summer!”, susținut de copii și tineri care urmează cursuri de chitară și de dans sportiv la Centrul Cultural Pitești, eveniment coordonat de coregraful Alfred Schieb, joi, 18 august, de la ora 19.00, în Parcul Lunca Argeșului.
– Vernisajul expoziției Taberei Naționale de Creație Plastică Pitești – Pictură, Grafică, ediția a VII-a, cu tema “Expresii Urbane”, sâmbătă, 20 august, de la ora 18.00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești.

Citește și Eveniment! Nepoata lui Mihail Sadoveanu – lansare la Centrul Cultural Piteşti

Citește și Ambasadorul Tunisiei, în vizită la Centrul Cultural Pitești

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...