Web Analytics
scris joi, 30.09.2021

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 27 septembrie-1 octombrie 2021 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare:
# Dezbaterea cu tema „Tătarii – identitate, cultură, tradiție și sport”, coordonată de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber, avându-l invitat special pe președintele Uniunii Democrate Tătare, Naim Belgin. Evenimentul, care se desfășoară în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă, va avea loc miercuri, 29 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

Citește și Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

# Dezbaterea cu tema „Adolescență și dezvoltare personală”, coordonată de poetul și profesorul de filosofie George Badea, având-o invitată pe eleva Alexandra Băeții, joi, 30 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Vechi acte din Pitești”, susținută de scriitorul și muzeograful Octavian Dărmănescu, joi, 30 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Concertul sub genericul „Recolta, Autumn Leaves și respect seniorilor”, oferit de Andrei&Adrian Tase Band, vineri, 1 octombrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul stă sub semnul Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

Citește și A VI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică, Pictură-Grafică, organizată de Centrul Cultural Pitești, un mare succes!

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...