Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 30.09.2021 12:34 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 27 septembrie-1 octombrie 2021 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare:
# Dezbaterea cu tema „Tătarii – identitate, cultură, tradiție și sport”, coordonată de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber, avându-l invitat special pe președintele Uniunii Democrate Tătare, Naim Belgin. Evenimentul, care se desfășoară în parteneriat cu Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă, va avea loc miercuri, 29 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citește și Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

# Dezbaterea cu tema „Adolescență și dezvoltare personală”, coordonată de poetul și profesorul de filosofie George Badea, având-o invitată pe eleva Alexandra Băeții, joi, 30 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Prelegerea cu tema „Vechi acte din Pitești”, susținută de scriitorul și muzeograful Octavian Dărmănescu, joi, 30 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Concertul sub genericul „Recolta, Autumn Leaves și respect seniorilor”, oferit de Andrei&Adrian Tase Band, vineri, 1 octombrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Evenimentul stă sub semnul Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

Citește și A VI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică, Pictură-Grafică, organizată de Centrul Cultural Pitești, un mare succes!

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție
Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție

InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip pate de porc ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 40 de produse. Citește și: Exclusiv. Dezvăluirile comandantului scos la pensie: „Le-am spus colegilor de la Poliţia Mioveni că...

Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore
Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 7,76 (ieri 6,35) -persoane...