A VI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică, Pictură-Grafică, organizată de Centrul Cultural Pitești, un mare succes!

de | 23.08.2021 11:58 | Actualitate, Home

În perioada 16-20 august, Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, a organizat cea de-a VI-a ediție a Taberei Naționale de Creație Plastică – Pictură, Grafică, acțiune desfășurată în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Pitești.

La tabără (curator: președintele U.A.P. Pitești, artistul plastic Daniel Preduț) au participat șase artiști plastici consacrați: Marius-Viorel Ivanovici și Emanuel Eduard Fleancu, din Pitești, Suzana Fîntînariu, Sarah Raluca Denisa Miulescu și Costin Brăteanu, din Timișoara, și Cristian Sima, din Râmnicu Vâlcea.

Conform regulamentului, toți participanții la Tabăra Națională de Creație Plastică – Pictură, Grafică donează câte două lucrări Centrului Cultural Pitești, lucrări care vor îmbogăți patrimoniul instituției.

Tabăra s-a încheiat cu vernisajul, ce a avut loc vineri, 20 august, de la ora 12.00, la Galeria de Artă „Metopa”.

CITESTE SI “Argeșul coase cu firul de aur al istoriei”-Șezătoare în premieră, la Călinești

Acest articol este despre: centrul cultural pitesti],pitesti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Verificări pe cursurile de apă din Argeș 
Verificări pe cursurile de apă din Argeș 

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Argeş și Gărzii Forestiere au realizat în perioada 2 – 21 mai 2022 acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate...

Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș
Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tpoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte...

Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri
Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de...


Loading RSS Feed