Web Analytics

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 16.09.2021 13:04 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 13-17 septembrie, noi evenimente care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de FB a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare:
# „Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, miercuri, 15 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova a Centrului Cultural Pitești.
# Prelegerea cu tema „Zgomotul și furia din mintea omului”, în cadrul proiectului „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de sociologul, scriitorul și jurnalistul George Smeoreanu, joi, 16 septembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

# Proiectul sub genericul „Folclor de la Vâlcea”, susținut de interpreta de folclor Tatiana Mărcoianu, joi, 16 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema „Drumul către performanță”, coordonată de instructorul de șah Andrei Rădulescu, avându-l invitat pe elevul Andrei Podea, vineri, 17 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Citește și Lumea colorată a lui Stelian Necşoi

Citește și Expoziţie de desen în alb şi negru la Biblioteca Judeţeană Argeş

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii