Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 16.09.2021 13:04 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 13-17 septembrie, noi evenimente care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de FB a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare:
# „Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, miercuri, 15 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova a Centrului Cultural Pitești.
# Prelegerea cu tema „Zgomotul și furia din mintea omului”, în cadrul proiectului „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de sociologul, scriitorul și jurnalistul George Smeoreanu, joi, 16 septembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

# Proiectul sub genericul „Folclor de la Vâlcea”, susținut de interpreta de folclor Tatiana Mărcoianu, joi, 16 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
# Dezbaterea cu tema „Drumul către performanță”, coordonată de instructorul de șah Andrei Rădulescu, avându-l invitat pe elevul Andrei Podea, vineri, 17 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Citește și Lumea colorată a lui Stelian Necşoi

Citește și Expoziţie de desen în alb şi negru la Biblioteca Judeţeană Argeş

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...