Web Analytics

Lumea colorată a lui Stelian Necşoi

de | 30.06.2016 08:30 | Cultură

Culori delicate, tușe grațioase, atmosferă romantică de la început și până la sfârșit. Sub acest blazon artistic, a evoluat săptămâna trecută, la Biblioteca Județeană Argeș, graficianul și cantautorul Stelian Necșoi, protagonist, pentru a treia oară, al unei puneri în scenă fără cortină și fără reflector.
Profesor de franceză ca formație de bază, în prezent consilier superior, în cadrul Direcției de Urbanism și Amenajarea Teritoriului a Consiliului Județean, traducător autorizat și coautor de culegeri de exerciții de limbă franceză pentru gimnaziu, Stelian Necșoi trăiește arta cu o pasiune de nedomolit. Nu concepe să treacă o zi fără să cânte la chitară, fără să deseneze sau să scrie poeme dulci, poeme amare despre lumea în care există atât de discret.
Vernisajul de pe 22 iunie, al expoziției „O lume colorată” – portret, peisaj, natură moartă, expoziție care se va afla pe simeze până pe 4 iulie – a fost rotunjit de microrecitalul vocal-instrumental, dedicat fiicei sale care, în acea zi, a împlinit 17 ani. De reținut și că Stelian Necșoi este câștigătorul locului al doilea al primei ediții, cea de anul trecut, a Festivalului Național de Muzică Folk – „Trivale Fest”.
Denisa Popescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii