Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 11.11.2021 12:34 | Actualitate, Cultura, Home

Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 10-12 noiembrie 2021, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, avându-l invitat pe conf. univ. dr. Julien Leonard Fleancu, decanul Facultății de Educație Fizică, Științe și Informatică din cadrul Universității Pitești.

# Prelegerea cu tema „Vetre de credință și cultură românească – Mănăstirea Antim”, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept din cadrul Universității Pitești.
# Noul proiect sub genericul “Oameni de cultură piteșteni”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat special pe istoricul Sevastian Tudor.
# Prelegerea cu tema „Florile Sfântului Francisc: best-seller al lumii medievale”, în coordonarea redactorului-șef al revistei-document “Restituiri”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care a avut loc live, pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 9 noiembrie, de la ora 20.00.

Citește și Cum se distrau piteştenii la… 1924?

# Prelegerea cu tema “Fiziologia literară”, susținută de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia.
# „Medalion artistic cu Mariana-Claudia Filipescu”, acțiune coordonată de interpreta de romanțe și folclor Mariana Claudia Filipescu, având-o invitată pe artistul plastic Carmen Pascu Koszorus.
# Recital muzical oferit de Trupa „Andrei&Adrian Tase” care a pregătit un repertoriu special, format din piesele: “Bad Habits” de Ed Sheeran, “How Deep is Your Love”, de Bee Gees, “Rise and Fall” de Craig Davis și Sting, “Black or White” de Michael Jackson, “Baby” de Justin Bieber, “Locked Away” de R. City și Adam Levine.

Citește și La moartea pictorului Ion Gheorghe Vrăneanţu nu plânge nimeni

 

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Două tinere s-au răsturnat cu mașina, la Oarja
Două tinere s-au răsturnat cu mașina, la Oarja

Un accident rutier s-a petrecut, sâmbătă, după-amiaza, în comuna Oarja. Potrivit primelor informații, o mașină s-a rasturnat în afara părtii carosabile. Citește și: Procurorii militari au trimis dosarul preotului Adrian Hari Irimescu la Parchetul Piteşti În autoturism...

Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție
Pateul de porc – doar 15% ficat de porc în compoziție

InfoCons a realizat un studiu pe baza etichetelor produselor tip pate de porc ce se regăsesc pe piața din România. În total au fost analizate 40 de produse. Citește și: Exclusiv. Dezvăluirile comandantului scos la pensie: „Le-am spus colegilor de la Poliţia Mioveni că...

Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore
Argeș. Numărul infectărilor a depășit 1000, în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 7,76 (ieri 6,35) -persoane...