Web Analytics

Evenimente la Centrul Cultural Piteşti

de | 11.11.2021 12:34 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 10-12 noiembrie 2021, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro):
# Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, avându-l invitat pe conf. univ. dr. Julien Leonard Fleancu, decanul Facultății de Educație Fizică, Științe și Informatică din cadrul Universității Pitești.

# Prelegerea cu tema „Vetre de credință și cultură românească – Mănăstirea Antim”, susținută de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept din cadrul Universității Pitești.
# Noul proiect sub genericul “Oameni de cultură piteșteni”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat special pe istoricul Sevastian Tudor.
# Prelegerea cu tema „Florile Sfântului Francisc: best-seller al lumii medievale”, în coordonarea redactorului-șef al revistei-document “Restituiri”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care a avut loc live, pe pagina oficială de facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 9 noiembrie, de la ora 20.00.

Citește și Cum se distrau piteştenii la… 1924?

# Prelegerea cu tema “Fiziologia literară”, susținută de scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Iudita Dodu Ieremia.
# „Medalion artistic cu Mariana-Claudia Filipescu”, acțiune coordonată de interpreta de romanțe și folclor Mariana Claudia Filipescu, având-o invitată pe artistul plastic Carmen Pascu Koszorus.
# Recital muzical oferit de Trupa „Andrei&Adrian Tase” care a pregătit un repertoriu special, format din piesele: “Bad Habits” de Ed Sheeran, “How Deep is Your Love”, de Bee Gees, “Rise and Fall” de Craig Davis și Sting, “Black or White” de Michael Jackson, “Baby” de Justin Bieber, “Locked Away” de R. City și Adam Levine.

Citește și La moartea pictorului Ion Gheorghe Vrăneanţu nu plânge nimeni

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii