Web Analytics
scris duminică, 04.02.2024

Eugen Neagoe mai vrea doi-trei jucători de valoare

Sâmbătă, 3 februarie, FC Argeș a câștigat cu 1-0 meciul amical jucat în deplasare, cu Concordia Chiajna, echipă tot de Liga a II-a. A fost a treia victorie din tot atâtea partide de verificare din această perioadă, primele două disputându-se la baza sportivă de la Valea Iaşului, în compania echipelor Muscelul Câmpulung și Flacăra Horezu.

Eugen Neagoe mai vrea doi-trei jucători de valoare

Citeşte şi: FC Argeş Basketball a pierdut la Cluj. „Avem multe de învăţat”

În meciul cu ilfovenii, la care au asistat din tribune Dani Coman şi Bogdan Argeş-Vintilă, antrenorul Eugen Neagoe a folosit o aşa-zisă formulă de bază, opt jucători din primul unsprezece jucând tot meciul.

Aşadar, FC Argeș: Straton – Tofan, Ciuciulete, Tudose, Borța – Nortey, Boboc, Pîrvu (min. 46, Mitoi), Rădescu (min. 46, Dulcea) – Petrescu (min. 65, Haită), Buhăcianu (min. 46, Angelov).

Potrivit argesfc.ro, prima repriză a fost destul de echilibrată, cu puține ocazii de gol. La cinci minute după pauză, FC Argeș a deschis scorul prin Mario Mitoi, juniorul trimițând mingea cu capul în plasă din centrarea lui Borța.

Prin ce au arătat în teren, Florin Borța, Isaac Nortey și Petrișor Petrescu sunt reale câștiguri pentru echipa noastră. O soluție pentru compartimentul ofensiv poate fi și juniorul Mario Mitoi, autorul a trei goluri în meciurile de verificare de până acum” – mai arată sursa citată.

La final, Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit de randamentul elevilor săi. A spus şi că vrea încă doi sau trei jucători de valoare, fotbalişti care să facă diferența, așa cum cei trei nou-veniți au schimbat în bine jocul echipei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *