Web Analytics

Eugen Mazilu şi-a dat demisia din proiectul de 5 milioane euro

de | 28.07.2011 14:49 | Dezvăluiri

# Jianu, Voiculescu, Bălan, Pantea, Ţintilă şi Orăşanu au înfiinţat ASU 2011, un ONG paralel faţă de cel care gestionează proiectul. Aşa cum anticipam recent, Asociaţia „Solidaritatea Umană” din Piteşti este în pragul colapsului ca urmare a atitudinii de prădători de care dau dovadă gestionarii proiectului Copmed- Competenţe pentru protecţia mediului, în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, în frunte cu managerul de proiect Emil Dina.

Membri de bază ai ASU au înfiinţat o nouă asociaţie

Sătui de apucăturile lui Emil Dina, apucături care oscilează între manifestări paranoide şi acte de violenţă, o parte din membrii de bază ai ASU au înfiinţat la finele lui mai o nouă asociaţie sub denumirea ASU 2011, cu sediul în cartierul Prundu. Astfel, Niculae Jianu, preşedintele noii asociaţii, Dumitru Voiculescu, Nichifor Bălan, Ion Pantea, Elena Ţintilă şi Floarea Orăşanu încearcă prin acest demers să se separe de un fenomen care a ieşit de sub control. Cel puţin ciudat e că toţi promotorii noului ONG au rămas în continuare membri ai ASU şi, totodată, angajaţi ai proiectului Copmed.

Eugeniu Mazilu a ales raţiunea şi a demisionat din Copmed

În martie, în colectivul proiectului Copmed a fost cooptat şi Eugeniu Mazilu, membru fondator al ASU, în speranţa că experienţa sa managerială şi respectul de care se bucură în faţa celorlalţi va face ca lucrurile să intre în normal. Om cu capul pe umeri, fostul şef al Inspectoratului în Construcţii, nu numai că nu a avut cu cine să se înţeleagă în colectivul Copmed dar a înţeles că decizia cea mai sănătoasă pe care putea să o ia era să se retragă din proiect, depunându-şi demisia (înregistrată cu numărul 2464/25.07.2011) şi revenind la simpla calitate de membru fondator al ASU.
Mai trebuie spus că în 5 august are loc Adunarea Generală ASU care ar trebui să clarifice două aspecte esenţiale: statutul lui Leonard Soare, preşedintele autosuspendat al Asociaţiei şi modul în care va continua managementul proiectului Copmed. (Florin Silvestru)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii