Web Analytics

Efectele precipitațiilor abundente înregistrate în cursul nopții trecute în Argeș

de | 14.06.2018 09:18 | Actualitate

efecte inundatiiÎn urma precipitaţiilor abundente înregistrate în cursul nopții trecute, pentru gestionarea cât mai eficientă a situațiilor de urgență produse, la nivelul județului nostru, a fost activat Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției, format din reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu atribuții în gestionarea acestor tipuri de riscuri.

Peste 30 de pompieri, cu 7 autospeciale și 5 motopompe au intervenit pentru înlăturarea efectelor produse în municipiul Pitești, pe străzile Calea Craiovei și Lânăriei – degajarea copacilor căzuți pe carosabil și pe autoturisme (au fost avariate 5 autoturisme), pe strada Calea Drăgășani – beci inundat, strada Mihail Mihăilescu, cartier Trivale – subsol de bloc inundat, strada Schitului – curte inundată, strada Ion Angelescu – curte inundată, strada Turcești – copac căzut pe acoperișul unei case, strada Livezilor – copac căzut pe stradă, ce bloca accesul autoturismelor.

În comuna Bradu: strada Livezilor – stradă inundată – s-a acționat pentru evacuarea apei din canalele de colectare. Nu au fost afectate gospodării. În comuna Micești – evacuare apă din beciul unei locuințe. În comuna Mărăcineni – evacuare apă din subsolul unei societăți comerciale.

În această dimineață, la ora 06.00, existau probleme pe 15 linii de energie electrică din 9 localități (Cuca, Ciomăgești, Morărești, Cotmeana, Merișani, Albota, Stâlpeni, Curtea de Argeș și Negrași), fiind afectați peste 1.450 de abonați. Forțele și mijloacele ISU sunt permanent pregătite să intervină în sprijinul comunităților afectate.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii