Web Analytics

Drum Expres Craiova-Pitești: Tronsoanele 3 și 4 vor fi inaugurate în 2023, respectiv 2024

de | 6.10.2022 11:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu estimează că tronsoanele 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova – Pitești (DEx12) vor fi finalizate înainte de termenele contractuale. Mai exact, tronsonul 3 va fi gata anul viitor, iar tronsonul 4 ar putea fi dat în folosință cel târziu la începutul anului 2024, potrivit șefului Transporturilor, potrivit Economica.

Citește și: Grindeanu, despre Drumul Expres Craiova-Pitești: ”Termenele de execuție sunt deja depășite la Tronsonul 1”

„Drumul Expres Craiova – Pitesti. A fost inaugurat tronsonul 2. Pe tronsoanele 3 și 4 se lucrează foarte bine. 3 va fi dat în circulație anul viitor. La modul cum lucrează acea companie și o știm cu toții, dacă consideră această lucrare o prioritate, pentru că au foarte multe lucrări – nu vreau să fiu înțeles greșit, se țin de termene, de toate acele proiecte pe care le-au câștigat la CNAIR – n-aș fi în halul acela de optimist ca și 4 să fie dat în folosință la sfârșit de 2023, dar început de 2024 poate fi dat. Toate acestea înainte de termene”, anticipează Grindeanu.

Contractele pentru tronsoanele 2, 3 și 4 din Drumul Expres Craiova – Pitești au fost câștigate de firmele constructorului român Dorinel Umbrărescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *