Web Analytics

Grindeanu, despre Drumul Expres Craiova-Pitești: ”Termenele de execuție sunt deja depășite la Tronsonul 1”

de | 28.03.2022 14:08 | Actualitate, Politica si Administratie

Sorin Grindeanu a afirmat că termenele de execuţie sunt deja depăşite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Ministrul i-a atras atenţia constructorului italian că trebuie să recupereze timpul pierdut, în contextul în care termenul de finalizare este la finalul acestui an, iar constructorul a ajuns doar la 45% progres fizic.

Citește și:Șanse mari de deschidere pentru primul lot al Autostrăzii Sibiu-Pitești și lotul 2 al Drumului Expres Craiova Pitești, până la finalul anului

Termenele de execuție sunt deja depășite la Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești, iar mobilizarea lasă de dorit!I-am atras atenția constructorului italian că trebuia, încă de IERI să recupereze timpul pierdut!

Termenul de finalizare al contractului este sfârșitul anului, iar constructorul a ajuns la doar 45% progres fizic!I-am atenționat că am schimbat cadrul legislativ și, în cazul unei rezilieri, putem să reluăm mult mai rapid proiectele cu alți constructori.Nu îmi doresc să se ajungă la rezilierea contractului, însă vreau ca toți constructorii să își respecte prevederile contractuale.”, a scris Grindeanu pe pagina de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *