Web Analytics

Dr. Mircea Penescu: „Sunt de acord şi cu plata unei compensaţii, dar să nu fie depăşite nişte limite, ale extorcării”

de | 19.08.2022 10:40 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

După ce a fost muşcat de câine, Dănuţ Dinu a apelat la avocat

Articolul nostru de săptămâna trecută referitor la Scandalul „Consilier local mușcat de câine în Parcul Lunca Argeșului” a stârnit foarte multe reacții din partea cititorilor din mediul online. Cei mai mulți s-au poziționat – atenție! – împotriva lui Dănuț Dinu, adică a victimei, care ne declara, a doua zi după ce a fost mușcat de picior, că e prea devreme să se gândească dacă va cere despăgubiri, dar că proprietarul animalului ar trebui să ia legătura cu el. De fapt, prof. dr. Mircea Penescu (foto sus), proprietarul câinelui, chiar luase legătura cu el, se interesase de starea lui de sănătate și se oferise să-i acorde sprijin…

„Mi-a cerut numărul de telefon al avocatului meu”

Cum a evoluat această situație? – ne-au întrebat mai mulți cititori, care bănuiesc că domnul consilier ”nu se lasă” și că va cere ”o reparație”, ceva. Nu știm exact, dar probabil că au dreptate, din moment ce Dănuț Dinu chiar l-a sunat pe Mircea Penescu, cerându-i de această dată numărul de telefon al avocatului său.
„E ceva total neobișnuit pentru mine – ne-a declarat reputatul medic nefrolog Mircea Penescu. Nu am avut niciodată probleme de acest gen. În general, oamenii se îndreaptă către mine cu recunoștință, cu mulțumire… În cazul acesta, nu știu ce să mai zic. I-am spus domnului că sunt în București până marți (până ieri – n.n.), că îl aștept; putem discuta. Mi-a cerut și i-am dat numărul de telefon al avocatului meu, pentru a intra în legătură cu avocatul dânsului. Nu l-au sunat până acum (vineri – n.n.). Mi-am oferit tot sprijinul, sunt de acord și cu plata unei compensații, dar să nu fie depășite niște limite, ale extorcării…”
Deși n-o afirmă, e evident că domnul doctor, neobișnuit cu astfel de situații, trăiește în aceste zile cu un stres, cu o presiune în suflet. Și ne spunea că, în familie, unul dintre copii chiar a plâns și întreba ”cum e posibil ca un om mare (Dănuț Dinu – n.n.) să se vaite de o zgârietură așa de mică?!”

Citește și Scandalul „Consilier local mușcat de câine în Parcul Lunca Argeșului”: Dănuţ Dinu susţine că dr. Mircea Penescu nu s-a interesat de el după incident, însă medicul îl contrazice

Dănuț Dinu, de negăsit

Am încercat să-l contactăm telefonic, pentru a afla dacă, într-adevăr, are de gând să ceară despăgubiri, dar domnul consilier Dinu a fost de negăsit. Vă reamintim, pe scurt, că Dănuț Dinu, consilier municipal, a fost mușcat de piciorul drept de un Brac german, câinele lui Mircea Penescu, în timp ce se afla la plimbare în Parcul Lunca Argeșului. El a primit îngrijiri medicale, a început schema specifică de vaccinare, dar spunea că rana e destul de urâtă. Cei de la spital i-au transmis însă domnului doctor Penescu că pacientul a suferit ”o ușoară sfâșiere a tegumentului, o plagă superficială de vreo cinci centimetri”.

Citește și Dănuț Dinu în CL Pitești către președintele de ședință, Dumitru Virgil Chivu: “‘Deși am promis că nu mai bat pe nimeni, chiar că te bat!”


Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole