Web Analytics
scris joi, 25.02.2021

Dănuț Dinu în CL Pitești către președintele de ședință, Dumitru Virgil Chivu: „‘Deși am promis că nu mai bat pe nimeni, chiar că te bat!”

 
Prima parte a Consiliului Local Pitești din această după amiază s-a desfășurat sub semnul nervozității între aleșii PNL și USR și PSD. Primii fiind deciși să pice, prin abținere anumite proiecte. Social democrații au invocat cel mai des lipsa de experiență a noilor veniți din tabăra opusă. Dar, de aici, Sorin Apostoliceanu și Ana Stan au avut de partea lor experiența în cazul lui Apostoliceanu dar și cunoașterea legii-în cazul Anei Stan. În ajutorul celor de la PSD a sărit consilierul Dănuț Dinu, acesta atacând-ul pe președintele de ședință user-ist, Dumitru Virgil Chivu cu care a avut un schimb de replici acide pe tema regulamentului și procedurilor din Cxonsiliul local. De exemplu…cine trebuie să numere voturile?! “Deși am promis ca nu mai bat pe nimeni, chiar ca te bat….!”l-a amenințat, chiar, la un moment dat, Dănuț Dinu pe Dunitru Virgil Chivu.

Dănuț Dinu în CL Pitești către președintele de ședință, Dumitru Virgil Chivu: „‘Deși am promis că nu mai bat pe nimeni, chiar că te bat!”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...