Web Analytics

Doliu în rugby-ul românesc. Un fost jucător a murit la doar 35 de ani, după o lungă suferință

de | 18.08.2023 14:21 | Actualitate, Home, Sport

 Ștefan Stan, fost internațional român de rugby, a murit azi-noapte, din cauza unor complicații la coloana vertebrală. El avea doar 35 de ani, iar pe 31 august 2019 a fost victima unui accident de motocicletă. S-a ales cu afecțiuni grave la coloana vertebrală, motiv pentru care a fost operat de urgență.

Citește și: Pitești. Cimitirul ”Sf. Gheorghe” e plin de țânțari! „Ne-au ciuruit!”

Medicii au reușit să îi salveze viața, dar Stan a fost diagnosticat cu paraplegie, mai precis paralizia membrelor inferioare. Au urmat ani de tratamente și exerciții pe care Ștefan Stan a trebuit să le facă pentru a încerca să aibă o viață relativ normală.

Citește și: Poliţist de la Permise, condamnat. A luat mită şi a făcut sex cu o candidată

La începutul acestui an, fostul sportiv la Olimpia, Dinamo, Spoortul, dar și al unor formații din Germania sau Italia a primit o nouă veste cumplită. Medicii i-au spus că are o infecție la coloana vertebrală. Dacă ar fi ajuns la măduvă, infecția i-ar fi pus viața în pericol. Pentru a se opera din nou și a îndepărta infecția, el a fost nevoit să strângă o sumă uriașă de bani, de peste 100.000 de euro. „Meciul nu se va termina până când albitrul nu va fluiera finalul meciului! Trăiesc cu speranța la ziua când voi păși, din nou, pe terunul de RUGBY!”, scria el pe 4 iunie. Din păcate, fostul sportiv s-a stins din viață.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *