Web Analytics
scris vineri, 18.08.2023

Pitești. Cimitirul ”Sf. Gheorghe” e plin de țânțari! „Ne-au ciuruit!”

Pe adresa „Jurnalului de Argeș” am primit în ultimul timp mai multe sesizări în legătură cu o problemă persistentă și foarte iritantă existentă în cimitirul piteștean „Sfântul Gheorghe”.

Pitești. Cimitirul ”Sf. Gheorghe” e plin de țânțari! „Ne-au ciuruit!”

Citește și: Poliţist de la Permise, condamnat. A luat mită şi a făcut sex cu o candidată

Oamenii care vin să se reculeagă la mormintele celor dispăruți sunt foarte deranjați nu numai de cerșetori, care în unele weekenduri îi asaltează de-a dreptul, ci și de – atenție! – mulțimea de țânțari agresivi care, se vede treaba, au găsit în cel mai mare cimitir al orașului un mediu propice de înmulțire!

O persoană care a avut recent un parastas s-a plâns că toți cei prezenți la slujba de la mormânt, rude, prieteni, preoți, au fost „ciuruiți” de țânțarii agresivi, și asta în timpul zilei! Semnalări similare au fost și cu o lună în urmă, iar unii s-au adresat și Primăriei.

Până și unul dintre paznicii cimitirului s-a plâns de acest lucru, spunând că „e foarte greu cu țânțarii”.

Piteștenii se întreabă – și pe bună dreptate – de ce în Pitești, prin cartiere, prin centru, peste tot, Primăria a dispus acțiuni repetate de dezinsecție – din câte știm, anul acesta au avut loc cinci etape până acum – numai în cimitirul „Sfântul Gheorghe” n-a venit nimeni să pulverizeze acele substanțe împotriva țânțarilor care, iată, s-au înmulțit peste măsură.

Să sperăm că factorii de decizie vor percepe acest semnal al „Jurnalului de Argeș” și că vor fi dispuse măsuri în consecință. Vom reveni, dacă va fi cazul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *