Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

Dispărută de aproape 2 luni, bătrâna de la un azil din Dâmbovicioara e în continuare de negăsit!

La începutul lunii octombrie a.c., un elicopter a survolat deasupra localității Dâmbovicioara. Reprezentanții MAI o căutau pe Elena Gabriela Brătan, o femeie în vârstă de 86 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, care a plecat voluntar de la un centru pentru vârstnici din Dâmbovicioara.
Dispariția ei a fost sesizată pe 3 octombrie a.c.. Femeia a plecat în papuci, îmbrăcată doar cu un pulover crem/bej cu dungi (roșu, galben și portocaliu) și în pantaloni de fâș negru. La începutul acestei săptămâni, surse din cadrul poliției ne-au confirmat că nici până acum femeia nu a fost găsită, deși a fost căutată la acea vreme de efective mărite și a fost folosită și camera cu termoviziune.

Dispărută de aproape 2 luni, bătrâna de la un azil din Dâmbovicioara e în continuare de negăsit!

La căutări au participat, pe lângă polițiștii câmpulungeni, și un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi, pompieri argeșeni, lucrători din cadrul Salvamont și voluntari din localitate. De asemenea, cum spuneam, a fost primit și sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Femeia a fost căutată și la domiciliul de pe raza municipiului Brașov, la unități spitalicești și în zonele pe care le frecventase anterior, însă fără urmă.
Semnalmentele femeii: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Citește și Popa Hari de la Cocu a fost retrogradat şi s-a angajat paznic la Vivo Mall Piteşti

Citește și Premieră în Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Preotul Onu a avut nevoie de consimţământul soţiei ca să se călugărească

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *