Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Deputatul Adrian Miuţescu: „La Piteşti şi la Consiliul Judeţean vor fi liste comune de candidaţi pe Dreapta Unită”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a declarat într-o conferință de presă că negocierile, în Argeș, în cadrul Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) nu s-au încheiat. Acesta a dezvăluit însă faptul că la Primăria Pitești și la Consiliul Județean Argeș vor exista candidați comuni, susținuți de toate cele trei partide din alianță.

Deputatul Adrian Miuţescu: „La Piteşti şi la Consiliul Judeţean vor fi liste comune de candidaţi pe Dreapta Unită”

„Fiecare partid are dreptul să își desemneze candidați în toate localitățile. Ne-am întâlnit de 7-8 ori cu colegii din USR și PMP și am luat localitate cu localitate. În momentul în care vom avea negocierile finalizate, există o procedură de analiză la nivel național, unde cei trei președinți vor lua în discuție cazurile unde nu ne înțelegem. În acest moment încă se negociază. Noi avem candidați și pentru Pitești, și pentru Consiliul Județean și îi vom anunța la momentul oportun. Nu putem anunța însă nimic până nu avem o decizie agreată în Alianță.
Fiecare partid încearcă să își impună candidații și să își promoveze oamenii. Vom încerca și noi să ne susținem oamenii, dar, în mare, s-a stabilit la nivel național ca la Primăriile reședință de județ și la Consiliile Județene să fie liste comune de candidați, pe Alianța Dreapta Unită”
– a declarat deputatul Miuțescu.
M.S.

Citește și Deputatul Adrian Miuţescu: „Să mai dăm o şansă liberalismului în judeţul Brătienilor!”

Citește și Deputatul Adrian Miuţescu: „Forţa Dreptei Piteşti promite să se lupte pentru proiectele de interes ale piteştenilor”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole