Web Analytics

Deputatul Adrian Miuţescu: „Să mai dăm o şansă liberalismului în judeţul Brătienilor!”

de | 28.03.2024 12:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Sâmbătă, 23 martie, la Filarmonica Pitești a avut loc conferința județeană de alegeri a Forța Dreptei Argeș, la care au participat peste 200 de delegați și invitați. Au ținut să fie alături de președintele ales al organizației, Emanuel Soare, chiar liderul partidului, Ludovic Orban, dar și Violeta Alexandru, deputat și fost ministru al Muncii, precum și deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei.

În cuvântul său, Adrian Miuțescu a spus, printre altele: „Politica trebuie făcută pentru oameni, pentru comunități, pentru județ, pentru România. În sala asta sunt câțiva oameni care lasă ceva în urmă în județul Argeș. Eu și cu dl președinte Ludovic Orban de peste 25 de ani ne luptăm să aducem fonduri și proiecte pentru Argeș: centura Piteștiului, pasajul de la Bascov, autostrada Pitești-Curtea de Argeș-Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova și multe altele. De aceea nu ne e rușine să spunem că facem politică. Îi mulțumesc domnului Soare că a venit alături de mine să construim acest proiect, să mai dăm o șansă liberalismului în județul Brătienilor. Îi mulțumesc Violetei Alexandru că are curajul să se bată în fiecare zi, alături de noi, în Parlament, cu cei mai urâți dintre politicieni. Vom colabora în Alianța Dreapta Unită, pentru că suntem conștienți că românii au nevoie de o alternativă la actuala guvernare, o speranță”.

Citește și Deputatul Adrian Miuţescu: „Forţa Dreptei Piteşti promite să se lupte pentru proiectele de interes ale piteştenilor”

Citește și Deputatul Adrian Miuţescu: „Proiectele demarate de noi vor face Argeşul un judeţ atractiv”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *