Web Analytics
scris vineri, 15.04.2022

Dacia Jogger a obținut doar o stea în materie de siguranță

Oficialii EuroNCAP, organismul independent european care testează siguranța mașinilor nou-intrate pe piață, au publicat astăzi rezultatele verificărilor făcute pentru modelele DS4, Honda HR-V și Dacia Jogger. Din nefericire, modelul mărcii românești, parte a grupului Renault, a primit o singură stea, potrivit economica.net.

Dacia Jogger a obținut doar o stea în materie de siguranță

Citește și:Dacia a vândut 5.000 de variante Spring în România

„Dacia a mers în direcția greșită cu Jogger, derivat al lui Sandero Stepway, câștigând doar o stea”, notează EuroNCAP. Fiind considerat un derivat al modelului Sandero Stepway (la rândul său un derivat al Sandero), Jogger nu a fost testat complet, inginerii rezumându-se să verifice elementele suplimentare față de modelele de bază.

Mașina este oferită în variante cu cinci locuri pe două rânduri sau șapte locuri pe trei rânduri. Avertizarea pentru centura de siguranță nu este disponibilă pentru locurile de pe ultimul rând de scaune al modelului cu șapte locuri. Inevitabil, mașina pierde o fracțiune de punct în comparație cu modelul din care este derivată și depășește astfel marja mică pe care Sandero o avea pentru a primi două stele”, transmite EuroNCAP.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *