Web Analytics
scris miercuri, 22.05.2024

Argeș. Prinși de radar cu viteze excesive, pe DN 65B

Marți, 21 mai, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 65B, pe un sector de drum cu limita de 80 km/h, fiind înregistrat de aparatul Radar cu viteza de 154 km/h.

Argeș. Prinși de radar cu viteze excesive, pe DN 65B

Citește și: Argeș. La 93 de ani, găsit mort în curte! Dosar pentru omor

Avea, deci, 74 km/h peste limita de viteză legală pe acel tronson de drum, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al IPJ Argeș.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, totodată fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație timp de 120 de zile.

În aceeași zi de marți, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe același DN 65B, pe un sector de drum cu limita de 70 km/h, fiind înregistrat de Radar cu viteza de 134 km/h, cu 64 km/h peste limita legală.

Urmarea: a primit o amendă similară, de 1.485 de lei, fiindu-i reținut permisului auto în vederea suspendării dreptului de circulație timp de 90 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită