Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Mesajul transmis de UEFA, după finala Europa League: „Felicitări lui Istvan Kovacs!”

Istvan Kovacs (39 de ani) a fost arbitrul finalei UEFA Europa League, ediția 2023/2024, dintre Atalanta și Bayer Leverkusen, încheiată cu succesul categoric al italienilor, scor 3-0.

Mesajul transmis de UEFA, după finala Europa League: „Felicitări lui Istvan Kovacs!”

Ademola Lookman a fost eroul partidei, întrucât a marcat toate cele trei goluri ale formației din Bergamo, în minutele 12, 26 și 75. Partida a fost una lipsită de momente controversate, iar arbitrul român a avut parte de un meci liniștit, întrucât VAR-ul nu a trebuit să intervină în niciun moment. Astfel, Istvan Kovacs a încercat să lase jocul cât mai liber posibil și să-i lase pe fotbaliștii celor două formații să fie protagoniștii partidei.

Citește și: Atalanta a câștigat Europa League, 3-0 cu Leverkusen, într-o finală arbitrată de români

La finalul meciului, UEFA a transmis un mesaj pe rețelele sociale: ”Felicitări arbitrului din această seară, Istvan Kovacs, și tuturor oficialilor din această seară”, conform digisport.ro. Meciul a fost arbitrat de românul Istvan Kovacs, care a bifat a doua finală europeană arbitrată, după cea din Conference League, ediţia 2022. Din brigada pentru această finală au făcut parte şi conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, asistenţi, şi Cătălin Popa, asistent VAR. Alături de aceştia vor fi al patrulea oficial Ivan Kruzliak (Slovacia), asistenul de rezervă Branislav Hancko (Slovacia), în timp ce în camera VAR se vor afla Paulus van Boekel (Ţările de Jos), arbitru VAR, şi Rob Dieperink (Ţările de Jos), suport VAR.

Fanii au văzut postarea respectivă și au reacționat. ”Performanță remarcabilă”, ”Performanță excelentă”, ”După meciul dintre Barcelona și PSG nu-l mai iau pe arbitrul ăsta în serios”, ”O performanță teribilă, prea multe greșeli”, au fost câteva dintre părerile internauților.

Citește și: La 77 de ani, maratonistul Marian Tănăsie a scos 51 de minute pe 10 kilometri

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită