Web Analytics

Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „I-am înaintat un raport d-lui chestor Badea. Aştept răspunsul, după care voi face public ceea ce s-a întâmplat”

de | 9.03.2023 13:10 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

D-le comisar-șef, umbă o vorbă prin târg cum că șeful Poliției Argeș va fi promovat. E adevărat?

– Și pe mine m-au sunat mai multe persoane, spunându-mi: „Băi, am înțeles că l-au pus pe dl. Marian Badea la București”. Ce știu eu e că, da, se zvonește că va pleca în funcția de șef-adjunct la IGPR. Probabil că și își dorește asta. Eu îi urez succes! M-aș bucura pentru el. E șansa lui în viață, e norocul lui. Mai vreau însă să fac o urare: La mulți ani doamnelor, cu prilejul zile de 8 Martie!

„Vă pun la dispoziție o discuție între un ofițer și un șef despre cum se interesa dl. Gherghe de soarta dosarului”

Să revenim la interviul pe care ni l-ați acordat săptămâna trecută. Spuneați atunci, fără a da detalii, că dacă dl. Badea află ce s-a întâmplat sâmbătă și duminică (18-19 februarie) la Inspectorat, atunci va avea o mare problemă legată de adjunctul său, dl. Gherghe. Ne puteți, da, totuși, lămuriri?

– Precizez din nou că toate interviurile mele sunt în baza Avertizorului public. Da, i-am înaintat un raport d-lui chestor Badea. Aștept răspunsul, după care vă promit că voi face public ceea ce s-a întâmplat. Așa e deontologic. Toate la timpul lor. Aștept rezultatul verificărilor.

Verificările îl vizează pe dl. Gherghe?

– Sigur. Și ca să continuăm cu dl. Gherghe și să închidem problematica legată de prietenul dânsului dl. Stelică Crăciun, vă pun la dispoziție o discuție (pe WhatsApp) între un ofițer și un șef despre cum se interesa dl. Gherghe de soarta dosarului. Atât vreau să vă spun că, pe vremea aceea, Mancuso (cms. șef Mihai Neagoe – n.a.) era inspector-șef și, dacă nu mă înșeală memoria, dânsul a spus că dăduse dispoziție ca dl. Gherghe să nu afle de lucrare. Uite că dl. Gherghe știa de lucrare!

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Au acces la informaţii clasificate tocmai cei care sifonează!”

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Persoana aceea unde mănâncă dl Gherghe şi alţii m-a sunat din nou, hărţuindu-mă”

„Mă, totuși, ce are Cristi cu tine, că vă războiți de atâta timp?”

Despre ce lucrare este vorba?

– Despre aceea cu dl. Stelică Crăciun, cu dosarul cu șantajul, de la Mărăcineni. Zilele trecute, dl. Gherghe a avut o discuție cu un ofițer, prieten al dânsului, cu funcție de comandă din IPJ. Acela l-a întrebat: „Mă, totuși, ce are Cristi cu tine, că vă războiți de atâta timp? Ce s-a întâmplat?” S-a jurat, după cum am înțeles, pe copil, că el mie nu mi-a făcut nimic. Așa este, are dreptate (o spune ironic – n.a.), poftiți aici documente: „denunț (din 10.09.2019 – n.a.) formulat de comisarul-șef Gherghe Gabriel, adjunctul IPJ Argeș, împotriva făptuitorului, comisar-șef Mihalcea Cristian Ilie”, pentru o grămadă de infracțiuni, care nu se confirmă; un alt denunț formulat de dl. comisar-șef Gherghe Gabriel, din 16.12.2019 – ca să înțelegeți: era perioada când trebuia să mi se dea prima aprobare de prelungire cu încă un an în funcție; deci presiuni!; inclusiv o reclamație a făcut.

În ajutorul lui cine putea să vină decât dl. Aioanei, pe care dânsul îl proslăvea și îl ajuta, după cum știm din convorbirea telefonică, să-mi facă și el un denunț! Numai că acest domn Aioanei, pe care, mă repet, îl preaslăvea, ca și pe altul despre care vom vorbi, a făcut plângere, iar Parchetul i-a dat răspuns: „clasarea cauzei, întrucât nu sunt întrunite condițiile de fond și formă esențiale ale sesizării”. Marele profesionist pe care dl. Gherghe îl lăuda n-a fost în stare să facă o plângere penală…

Câte plângeri sunt în total la adresa dv., d-le comisar-șef?

– Peste 60 de plângeri. De la dl. Gherghe vreo trei-patru, de la dl. Aioanei la fel; cele mai multe sunt făcute de băiatul pe care dânsul îl laudă la fel ca pe Aioanei. Și ca să mă refer la subiect, zilele trecute, la Mioveni a avut loc un eveniment legat de droguri, unde dl. Gherghe a fost prezent, iar în niște discuții, acolo, la Centrul Cultural, spunea despre acea persoană – despre care se face, totuși, vâlvă, în oraș, având în vedere comportamentul – că „scrie bine”. Vă voi arăta, într-o altă discuție, ce bine scrie domnul respectiv, la comanda lor.

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Marian Badea, şeful Poliţiei, chiar a executat tot ce a dorit PNL-ul”

Citește și Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Cei care se slugăresc în faţa poliţiştilor sunt consideraţi maimuţe”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole