Web Analytics

Chestorul Nicolae Berechet, despre Dan Fătuloiu: „Mai tenebroasă și mai distrugătoare stare de spirit ca știrea despre moartea lui cred că nu se poate formula…”

de | 10.10.2022 16:51 | Actualitate, Home

Chestorul Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, a încetat din viață ieri, la vârsta de 66 de ani. Chestorul Nicolae Berechet ne-a spus că, potrivit spuselor cuiva apropiat familiei, înmormântarea va avea loc miercuri, în jurul orei 12:00, la cimitirul aparținător familiei Fătuloiu din Topoloveni, orașul de unde era originar chestorul și unde avea o casă.

Chestorul Nicolae Berechet l-a cunoscut pe regretatul Dan Fătuloiu: „Ce să spun cu titlu de știre, când o știre mai tenebroasă și mai distrugătoare de stare de spirit ca moartea lui cred că nu se poate formula… Să spun că îmi pare rău e puțin spus sau nu e suficient de bine exprimată starea mea, a unuia care l-a cunoscut foarte bine. Am lucrat cu el, am asistat cumva la traseul lui profesional, care a fost unul preponderent pozitiv și frumos și niciodată nu am mai văzut ceea ce a făcut el, din dorința de a reprezenta județul Argeș acolo unde a fost, lucru pe care l-a făcut cu suficientă convingere. Și atunci, despre un asemenea om, numai regrete. Și sigur că da, regretul și pentru cei care rămân în urma lui, pentru Carmen, soția lui, pentru Alex, fiul lui, pentru nepoțelele pe care nici nu le-a văzut bine, la vârsta și la starea de a se juca cu ele, ca să facă acest stânga-împrejur, nefast și nedorit de nimeni”, a spus cu tristețe chestorul Nicolae Berechet.

Citește și Dan Fătuloiu: „A fost omul care a ţinut uzina în viaţă”

Citește și EXCLUSIV! Chestorii Fătuloiu, Stoica şi Berechet comentează incidentul de la Piteşti. Toţi sunt foşti şefi ai IPJ Argeş

Generalul (în rezervă) Dan Valentin Fătuloiu a condus Inspectoratul General al Poliției Române între anii 2005 și 2007, a deținut și funcția de secretar de stat, șef al Departamentului de Ordine și Siguranță Publică din Ministerul Afacerilor Interne, a condus Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița din 1994 până în 1997, Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș din 1997 până în anul 2000 și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București între anii 2000 și 2001. Ofițer de carieră, Dan Valentin Fătuloiu a ocupat și funcții de reprezentare pentru România în plan extern, exercitând atribuțiile de șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii și atașat de afaceri interne la Milano.

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate!

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dumnezeu să îl odihnească. A realizat multe pentru Poliția Română. A și fost ajutat de oameni care mai cunosc noțiunea de Meritocrație și modul de a prinde viață acest țel.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *