Ce a spus antrenorul Tudor Costescu după a șaptea victorie consecutivă a BCM U Pitești

de | 9.11.2021 16:06 | Actualitate, Home, Sport

Confruntarea de ieri dintre BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova a contat pentru etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021-2022 și s-a încheiat cu scorul de 83-79. Formația din Pitești avea 6-0 la general înaintea acestui meci. Alb-violeții au jucat fără Ilari Seppala și Goran Gajovic, ambii confruntați cu probleme medicale. De cealaltă parte, Craiova a jucat în formulă completă!

Tudor Costescu: ”E o victorie foarte importantă pentru noi, având în vedere condițiile în care a fost obținută. Nu am fost eu actorul principal astăzi. Cuvântul de ordine, din ce am putut urmări, a fost determinarea, am avut o atitudine exemplară, am avut realizări individuale foarte bune și am reușit să trecem peste câteva greșeli de tehnică individuală, care erau să ne coste mult. Așteptăm statistica aprofundată pentru a putea vedea cum am reușit să răsturnăm dezavantajul recuperărilor ofensive pe care ei le-au avut și ale mingiilor pierdute.

 

Citește și Remember! 9 noiembrie 1972: returul manșei dintre Real Madrid și FC Argeș

 

Cert este că în momentele cheie am avut jucători care au ieșit la rampă și au reușit să marcheze. Pe de altă parte, am avut o apărare care a făcut diferența în a doua parte. Am un mesaj pentru întreg staff-ul tehnic, care s-a comportat admirabil și, de asemenea, și pentru jucători, care au știut să gestioneze o situație nu prea ușoară, cu care nu te întâlnești foarte des. Am ieșit cu capul sus din această provocare și asta mă bucură!”.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed