Web Analytics

Cătălin Bulf îi oferă o lecție de cultură și istorie musceleană, gratis, Elenei Lasconi

de | 24.06.2021 22:35 | Cultură, Actualitate, Politica si Administratie

 
Observând că municipalitatea musceleană a ignorat astăzi un eveniment important pentru cultura locală și românească, liderul PMP, Cătălin Bulf, are un mesaj pentru primărița Câmpulungului.
Citește și  Procurorii DNA, cu ochii pe Spitalul Câmpulung
Către doamna primar Elena Lasconi: Astăzi se împlinesc 500 de ani de la primul document în limba română, scrisoarea lui Neacșu de la Câmpulung. Doamna primar nu a avut nici un fel de emoție. Iar eu cu declarația asta, siderat de incultura usr-istă, îi reamintesc doamnei primar că nu fac această declarație ca membru PMP ci o fac ca muscelean născut la Berevoești, în memoria unor oameni de cultură, musceleni și ei, Ioan Barbu, Dinicu Golescu, Tudor Mușatescu, Radu Ghyr, Alexandru Davila, George Topârceanu și mulți alții. Sunt dispus să țin o lecție gratis pentru doamna primar despre cultura și istoria musceleană. Aștept telefonul dânsei”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Sună-l pe Băsescu mai bine și oferă-i lui o lecție de cultura, are mare nevoie marinarul. Vezi numai sa nu fie beat. PMP mai exista?!

  2. Nineaca, atunci cand nu prea mai esti bagat in seama … o faci singur !
    Rica , ” PMP mai exista” ; dovada vie … cel cu „emotie” ! Ca tare „emotiv” mai fu si al batran/cel ce-l tufli pe sub barbie pe un copil … si-apoi cand il planse pe un caduc/isterie-n viata !