Sportivii își pot relua activitatea la bazinul din Costache Negri

de | 4.04.2022 16:59 | Actualitate, Home

Primăria Municipiului Pitești informează că toate operațiunile de montare, de verificare și funcționare a balonului presostatic montat pe bazinul de 50 de metri din Ștrandul „Costache Negri” au fost finalizate.

De asemenea, au fost întreprinse acțiunile de verificare a bazinului și de umplere a acestuia cu apă tratată conform prevederilor legale. Astfel, sportivii își vor putea relua activitatea în condiții optime, începând de mâine, 5 aprilie 2022.

Citește și:S-au finalizat lucrările de alimentare cu apă la Bazinul Olimpic

”De la această dată, zilnic, un număr de până la 100 de sportivi va intra la antrenamente, conform orarului organizat de SABIBA din cadrul SPEPMP și de reprezentanții cluburilor afiliate FRNPM.”, transmite Primăria Pitești.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed