Web Analytics
scris marți, 22.08.2023

Când va fi gata noul mall din Pitești. Vizită în șantier

Primarul Cristian Gentea a făcut, marți, 22 august, o vizită de lucru în șantierul Argeș Mall din cartierul Tudor Vladimirescu, alături de Valentin Mirică – director Proiect Argeș Mall – Prime Kapital. Noul mall urmează să fie gata anul viitor. Tot aici, firma Prime Kapital urmează să ridice și o pasarelă auto-pietonală.

Când va fi gata noul mall din Pitești. Vizită în șantier

Citește și Argeş Mall va schimba zona industrială din Tudor Vladimirescu!
„Pe suprafața platformei industriale din cartierul Tudor Vladimirescu, compania Prime Kapital va dezvolta pe lângă centrul comercial, o pasarelă auto – pietonală, care va rezolva o necesitate de infrastructură rutieră în zonă. Pasarela va fluidiza traficul și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului. Vor fi eliminate și riscurile la care se supun piteștenii, în fiecare zi, în zona trecerii la nivel cu calea ferată. După finalizarea pasarelei, aceasta va fi cedată municipiului.
Noul centru comercial, ce va avea o suprafață comercială închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați, urmează să fie finalizat în 2024″
, a transmis Primăria Pitești.

Citește și Care este stadiul lucrărilor la Galeria de Artă și la Muzeul Județean


Valoarea investiției Prime Kapital la Pitești este de aproximativ 102 milioane de euro, din care aproximativ 8 milioane de euro reprezintă costul investiției în pasaj.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *