Web Analytics

Bogdan Rusu, atacantul la CS Mioveni, recunoaşte: „Atmosfera la echipă nu este una OK, însă trebuie să mergem mai departe”

de | 12.05.2023 10:30 | Actualitate, Home, Sport

Cum comentezi ultimele două rezultate ale CS Mioveni, înfrângerile cu FC Argeș și Voluntari?

– Ce este de comentat? Nu știu dacă este ceva de comentat! Au fost meciuri grele… Derby-ul județului s-a încheiat cu victoria celor de la FC Argeș, iar cu Voluntari ce pot spune?… O echipă bună, un meci greu; eu cred că, la câte ocazii au avut cei de la Voluntari, scorul de 1-0 a fost chiar onorabil pentru noi.

Cum vezi următoarele două confruntări, cu UTA Arad și Botoșani?

– Este clar că o să jucăm și celelalte două meciuri să câștigăm, să luăm măcar un punct. Obiectivul nostru este să marcăm, pentru că nu am înscris niciun gol în acest play-out și asta este supărător. Cred că a marca este principalul obiectiv ca să poți să scoți un egal sau să câștigi cele trei puncte puse în joc.

Cum vezi tu lupta pentru locurile de baraj?

– Eu cred că sunt mai multe posibilități, o să fie destul de greu pentru toate echipele din subsolul clasamentului. Rămâne de văzut! Lupta se dă între FC Argeș, UTA Arad și Chindia Târgoviște.

Citește și Bogdan Rusu: „La primul meci am înscris şi am adus trei puncte”

„Eu îmi văd de echipa mea… Nu mă interesează să ajut pe cineva sau să încurc pe cineva”

Crezi că ar fi bine ca Mioveniul să încerce să bată pe UTA în etapa următoare ca să ajute pe FC Argeș?

– Din punctul meu de vedere, eu nu ajut pe nimeni. Eu îmi văd de echipa mea și, oricum, la fiecare meci mă gândesc să câștig sau să scot punct sau puncte. Nu mă interesează să ajut pe cineva sau să încurc pe cineva, pentru că, până la urmă, ca jucător profesionist, te gândești la tine că nu vrei să te faci de râs sau să câștigi că trebuie să ajuți pe cineva. Acesta este punctul meu de vedere, nu știu cum gândesc alți fotbaliști. Adică nu aș câștiga cu UTA, ca să zic că îi ajut pe cei de la FC Argeș sau să mă bată UTA, ca să-i ajut pe cei de la UTA. Nu. Nu există așa ceva. Atâta timp cât ești jucător profesionist, trebuie să joci pentru echipa ta, nu trebuie să te intereseze de celelalte echipe.

Care este atmosfera la echipă în aceste momente?

– Atmosfera nu este una OK, dar nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe. Mai sunt două etape și apoi să vedem ce se va întâmpla din vară. Acum deja totul este la trecut, pentru că șanse nu mai sunt de salvare de la retrogradare. Este păcat, deoarece cred că se putea mai mult.

Care este relația cu noul antrenor, George Cotigă?

– Este o relație OK, ne înțelegem OK. Nu văd de ce ne-am înțelege atlfel. Acum ar trebui să existe o atmosferă mai relaxată având în vedere că suntem deja retrogradați și nu mai avem nimic de pierdut, nimic de câștigat. Probabil însă că doar de câștigat am avea, pentru că jucăm fără niciun fel de presiune.

Citește și Adrian Scarlatache, căpitan la CS Mioveni: „La meciul cu FC Argeş, şansele erau de 1%”

„Am avut discuții cu echipe din prima ligă, dar și din străinătate”

Pe final de campionat banca tehnică folosește mai mulți juniori. Cum comentezi acest aspect?

– Da, probabil că o să folosească și juniorii. Din câte am înțeles, echipa va merge mai departe în Liga a doua și au nevoie de juniori; și sunt juniori destul de buni.

Ce vei face pe viitor? Continui în liga secundă cu CS Mioveni sau vei pleca la altă echipă?

– Nu știu ce voi face. Nu m-am gândit până acum unde mă voi duce și ce voi face în continuare. O să văd după aceste două meciuri ce se va întâmpla.

Ai primit vreo ofertă?

– Da, au fot ceva discuții, dar nimic concret până acum.

Cu echipe din Liga I au fost discuții?

– Da. Am avut discuții cu echipe din prima ligă, dar și cu echipe din străinătate, dar momentan aștept să se termine campionatul, să fiu sănătos și voi vedea după vacanță ce voi face.

„Este normal să fii suporter tot timpul, la fiecare meci, nu numai atunci când este greu”

Ce ai transmite suporterilor argeșeni în această situație, când echipa este retrogradată în liga secundă?

– Să fie cât mai aproape de echipele favorite, nu doar în momentele dificile cum sunt acum, mai ales la FC Argeș. Cred că cel mai important pentru echipă este să ai suporterii lângă tine la fiecare meci, pentru că vedeți și dvs. ce se întâmplă la echipele mari, la Rapid sau la FCSB când joacă acasă. Este cu totul altceva când ai suporterii aproape. Din punctul meu de vedere, este normal să fii suporter tot timpul, la fiecare meci, nu numai atunci când este greu.

Citește și Scandalul fotografiilor furate din telefonul fotbalistului Bogdan Rusu/ Denise Rusu: „Hackerii le spun «poze intime». De fapt, sunt poze de familie – cu noi şi copilul nostru”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *