Web Analytics

Scandalul fotografiilor furate din telefonul fotbalistului Bogdan Rusu/ Denise Rusu: „Hackerii le spun «poze intime». De fapt, sunt poze de familie – cu noi şi copilul nostru”

de | 21.10.2022 10:45 | Actualitate, Home, Sport

O știre din lumea fotbaliștilor produce rumoare: Bogdan Rusu, atacant transferat în vară de la CS Mioveni la FCSB, are conturile blocate pe rețelele de socializare, iar hackerii îl șantajează, cerându-i bani, pentru a nu publica fotografii intime. Soția fotbalistului a cerut ajutorul internauților pentru a rezolva această situație. „Sunt modificate toate datele personale, inclusiv numărul de telefon, parola și tot ce ține de intimitate. Este vorba de hackeri, care șantajează pentru sume mari de bani, nu de o joacă”, a scris într-un mesaj pe FB doamna Rusu.

„Te aștepți la orice; pot apărea fotografii trucate…”

Denise Raluca Rusu, soția atacantului argeșean, ne-a explicat, duminică, 16 octombrie, ce s-a întâmplat.

Deci, doamna Rusu, cum a început?

– Bogdan a fost abordat pentru o bifă pe Instagram. Era cineva care apoi i-a spart conturile… Acum am discutat cu specialiști; conturile sunt în lucru, le putem recupera.

Se vorbește despre niște fotografii intime, cu care sunteți șantajați…

– Îmi pare bine că ați deschis această discuție, ca să lămurim. Ei (hackerii – n.n.) le spun ”poze intime”. De fapt, sunt poze de familie – cu noi și copilul nostru. Tot ce ține de telefon e intimitate. Hackerii nu au intrat în galeria foto, doar în mesaje, și nu e vorba despre fotografii compromițătoare. Nu suntem genul acela de familie. În orice caz, te aștepți la orice; pot apărea fotografii trucate… În momentul de față chiar nu aveam nevoie de astfel de probleme!

Ați făcut plângere la Poliție?

– Nu. N-a vrut Bogdan. A spus că n-are timp de asta.

Citește și „Avem în vedere câţiva jucători care sunt sub contract cu FC Argeş, dar şi cu CS Mioveni”

„Dacă s-ar pune problema să rămână, nu știu dacă din iarnă ar mai accepta”

Cum vede familia o posibilă întoarcere pe meleaguri argeșene a lui Bogdan la CS Mioveni și, probabil, cu veniturile diminuate?

– În primul rând, oficial, nu s-a pus problema ca el să se întoarcă la Mioveni. Nu i-a spus nimeni, nici Gigi, nici altcineva. Suntem de 12 ani împreună și, ca soție de fotbalist, știu ceva fotbal. Deci, vă pot spune cât a muncit Bogdan, cât a tras ca să ajungă aici, dar nu ar fi nicio problemă să se întoarcă la Mioveni. Cel mic (băiețelul, în vârstă de 4 ani – n.n.) chiar își dorește acest lucru. El s-a învățat cu asta, ca tati să fie căpitan și să dea multe goluri. Steaua e genul de echipă pe care nu o poți refuza. Dar și eu aș prefera să fie la o echipă mai modestă și să-și facă treaba sută la sută. Psihic, din acest punct de vedere, Bogdan e OK. Chiar dacă s-ar pune problema să rămână (la FCSB – n.n.), nici nu știu dacă din iarnă ar mai accepta…

Citește și Primarul din Mioveni îi dă replica lui Gigi Becali, care vrea să i-l trimită înapoi pe Bogdan Rusu: ”Nu joacă pe post fix. La Mioveni, avea larghețe în atac”

„A avut ofertă de la CFR Cluj, pe salariu dublu”

Revenirea la CS Mioveni ar putea însemna o diminuare a salariului…

– N-ar sta pentru salariu. Niciodată nu am pus presiune pe partea financiară. Pentru el contează să fie cu capul sus. Înainte de a ajunge la FCSB, a avut ofertă de la CFR Cluj, pe salariu dublu. Dar el e om de cuvânt; a vorbit cu Gigi și a ales cu sufletul. Tot cu sufletul ar reveni la Mioveni. E diferență mare între ce juca la Mioveni și ce joacă la FCSB; la Mioveni îl căutau mingile… Are 32 de ani, îl cunosc, poate da goluri în continuare. Eu îl văd jucând și la 37 de ani.

V-ați păstrat locuința la Mioveni? Reacomodarea v-ar fi dificilă?

– Acum stăm la Brașov, unde are el cantonamentul. Dacă aș locui la București, aș sta mai mult singură, fiindcă Bogdan e mai mult plecat. Nu, nu ne-am păstrat locuința la Mioveni, dar asta n-ar fi o problemă. Avem prieteni, ne adaptăm ușor.

Citește și FCSB se desparte de Bogdan Rusu. Acesta revine la CS Mioveni

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *