Bogdan Rusu: „La primul meci am înscris şi am adus trei puncte”

de | 25.01.2023 13:47 | Actualitate, Home, Sport

Despre victoria cu Petrolul, scor 1-0, din ultima etapă, despre șansele de salvare de la retrogradare, despre atmosfera de la echipă sub comanda lui Nicolae Dică și despre transferuri am vorbit cu atacantul Bogdan Rusu și cu managerul sportiv Bogdan Stoica de la CS Mioveni.

”A fost pentru mine o revenire la CS Mioveni de bun augur, atâta timp cât la primul meci am înscris și am adus trei puncte. Este ok pentru mine, pentru încredere… Am obținut trei puncte mari, dar aceste trei puncte nu contează foarte mult dacă nu scoatem un rezultat bun și la UTA. Toate meciurile sunt grele pentru noi. Așa cum a spus și antrenorul nostru la conferință, noi plecăm de fiecare dată cu șansa a doua, adică nu suntem favoriți în nicio partidă… Atmosfera la echipă este ok, nu așa cum a fost înainte… Atâta timp cât sunt șanse matematice de a ne salva de la retrogradare, de ce să nu profităm de ele? Vom vedea pe parcurs cum vor fi rezultatele, dar ne jucăm șansa până la capăt și încercăm să salvăm echipa, pentru că de asta am venit toți aici. Au venit foarte mulți jucători în ultima perioadă și foarte mulți nu suntem pregătiți, adică nu am făcut pregătirea de iarnă cu ei. Este greu acum, dar sper să ne integrăm cât mai repede ca să ajungem la forma de 100% ca să dăm totul pentru echipă”, ne-a declarat Bogdan Rusu.

Citește și FCSB se desparte de Bogdan Rusu. Acesta revine la CS Mioveni

„E un nou început pentru CS Mioveni”

La rândul său, managerul sportiv Bogdan Stoica ne-a spus: ”Cu Petrolul a fost o victorie meritată, o victorie de moral, un nou început pentru CS Mioveni și sperăm să o ținem tot așa. Revenirea lui Bogdan Rusu a fost una binevenită. Bogdan ne-a ajutat în trecut din mai multe puncte de vedere, a fost golgheterul echipei, a fost omul care a tras echipa după el, l-am vândut și am luat niște bani care ne-au ajutat destul de mult și acum a revenit cu dreptul și sperăm să o țină tot așa, ca să ne îndeplinim obiectivul. Este mult de muncă, toți jucătorii trebuie să ajungă la același nivel de pregătire și, cu cât trec etapele, cu atât va fi mai bine. Părerea mea este că foarte importante vor fi rezultatele din play-out, dar trebuie să adunăm cât mai multe puncte până la terminarea campionatului regular. O să mai vină un jucător în perioada imediat următoare și dacă considerăm că mai trebuie o să mai aducem. Trebuie să se încadreze și ca salariu pentru CS Mioveni, nu putem să aducem jucători foarte scumpi, pentru că nu ne permitem”.

Citește și Nicolae Dică a debutat cu dreptul la CS Mioveni

Citește și „Dacă vom rămâne în Liga I, eu sper şi cred că Nicolae Dică va rămâne la CS Mioveni”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *