Web Analytics
scris joi, 04.05.2023

Adrian Scarlatache, căpitan la CS Mioveni: „La meciul cu FC Argeş, şansele erau de 1%”

După ce matematic CS Mioveni a retrogradat în Liga a doua, Adrian Scarlatache, căpitanul celor de la CS Mioveni, ne-a vorbit despre ultimele partide jucate, despre cele care urmează, despre viitorul său și despre situația financiară de la club: ”Despre ultimele meciuri nu sunt prea multe de spus. Era foarte greu să revii și să câștigi meciurile astea și apoi să speri că te poți salva de la retrogradare. Dacă câștigam meciul cu Universitatea Cluj, poate că am mai fi avut o șansă, dar la meciul cu FC Argeș șansele erau de 1%. Sincer vă spun că nu prea ne-am pus speranțe în meciul acesta, dar asta este, mergem înainte.

Adrian Scarlatache, căpitan la CS Mioveni: „La meciul cu FC Argeş, şansele erau de 1%”

Urmează meciul cu Voluntari, cel cu UTA și cel cu Botoșani și, din moment ce matematic nu mai sunt șanse de salvare de la retrogradare, nu ar fi prea multe de spus. Trebuie să mergem să jucăm meciurile, să respectăm competiția și să le dăm șanse și tinerilor să evolueze, ca să vezi dacă te poți baza pe ei în sezonul viitor din Liga a doua. Ce poți să mai speri la meciurile acestea? Decât să faci un meci bun și să nu mai fie presiune pe echipă, pentru că nu mai ai de ce. Eu mai am contract până în vară cu CS Mioveni și nu știu dacă voi mai rămâne. Nu se știe nimic sigur. Voi vedea ce voi face la vară. Am fost și puțin accidentat și două săptămâni nu am putut juca, acum voi reveni și după aceea mă voi gândi să iau o decizie.

Decamdată nu am vorbit cu nimeni de la club, nu se știe nimic pentru sezonul viitor, iar eu, personal, sincer vă spun, aș dori să mai joc la Liga I. Să vedem ce va fi în vară… Situația financiară la club nu este la zi, dar acum este greu să mai vorbești despre bani. Sunt ceva întârzieri, au fost mereu întârzieri. Niciodată nu au fost banii la zi, dar s-au făcut eforturi mari. Când a venit Nicolae Dică, ajunsesem aproape la zi, dar acum nu avem ce să mai vorbim despre bani, pentru că nu asta este problema”.

Citește și Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu CS Mioveni

Citește și Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „S-au schimbat multe lucruri de când a venit Nicolae Dică antrenor”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *