Web Analytics

Bogdan Rusu, atacant CS Mioveni: „Suporterii vor mult mai mult de la echipă, dar atât se poate”

de | 9.12.2021 13:19 | Actualitate, Sport

Cum comentezi înfrângerea de acasă, cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-2?

  • Nu știu cum să comentez… Cred că probabil a fost vorba despre neșansă, la cum a decurs meciul, la câte ocazii a avut Sepsi față de câte ocazii am avut noi, mai ales în a doua repriză. Cred că un rezultat de egalitate era unul echitabil.

Cum ai văzut arbitrajul în acest meci? A fost unul bun sau unul mai puțin bun?

  • Nu știu dacă s-ar putea spune că arbitrajul a avut un rol decisiv în rezultatul final, dar, din ce am văzut eu și din ce am discutat cu mulți oameni după meci, cred că penalty-ul nu a fost acordat corect la Scarlatache.

Citește și CS Mioveni pierde acasă cu Sepsi și se afundă în mlaștină

„Mă bucur că am reușit să înscriu până acum 6 goluri”

Cum vezi evoluția echipei din Mioveni din ultimele etape de campionat?

  • Cred că suntem într-o oarecare creștere ca echipă, dar, la urma urmei, suntem o echipă nou promovată și cred că până acum am făcut destule puncte și o figură destul de frumoasă față de anumite echipe care au pretenții mult mai mari în Liga I.

Ce obiectiv personal ai la CS Mioveni?

  • Personal, îmi doresc să dau cât mai multe goluri și să ajut echipa să scape de retrogradare.

Ești mulțumit de prestația ta de până acum?

  • În mare parte sunt mulțumit, dar pot să-mi reproșez că în anumite meciuri puteam să înscriu mai multe goluri, să ajut echipa mai mult. Acum probabil că mai putem vorbi și de neșansă, pentru că mai ratează și fotbaliști mai mari, nu neapărat eu. Dar asta este! Mă bucur că am reușit să înscriu până acum 6 goluri, că am reușit să-mi ajut echipa și sper să o fac pe viitor la fel.

Pe scurt, care ar fi cariera ta fotbalistică? De unde ai început să joci fotbal și în ce context ai ajuns să semnezi cu CS Mioveni?

  • Am început fotbalul la Clubul Sportiv Școlar Brașovean și au urmat apoi multe echipe. Am jucat pentru Aerostar Bacău, Farul Constanța, Astra Ploiești etc. Cum am ajuns la Mioveni? Păi, eu mă aflam în litigiu cu Călărașiul, trebuia să plec de la ei și m-au sunat câteva echipe atunci, care erau interesate de mine, dar trebuiau să aștepte până se rezolva litigiul. Am vorbit cu câteva echipe și până la urmă, pentru că mă sunase și CS Mioveni, am zis să vorbesc și cu ei, să văd ce ofertă îmi fac, dacă ne înțelegem, poată mă înțeleg cu ei și renunț la celelalte oferte. Şi chiar așa a fost.

Pe ce perioadă ai contract cu CS Mioveni?

  • Din vară, eu mai am un an de zile de contract. Când am promovat cu CS Mioveni, am semnat un contract cu acest club pe doi ani de zile, deci până în vara anului 2023.

Te gândești și la o eventuală prelungire a contractului? Ce planuri pe termen mai lung ai?

  • Da. Este normal să vreau să joc în Liga I, pentru că de asta m-am apucat de fotbal, să ajung să joc în Liga I. E normal să vreau să rămân la CS Mioveni, bineînțeles asta și dacă ei își doresc acest lucru. Dar niciodată nu se știe ce va fi pe viitor, poate voi prinde o ofertă mai bună și cei de la CS Mioveni mă vor lăsa să plec.

Citește și CS Mioveni a smuls un punct Rapidului în deplasarea jucată acasă, la Mioveni

„Până la urmă, suntem în obiectiv, pe locul 12”

Cum vezi cealaltă echipă din județ? Mă refer, bineînțeles, la FC Argeș.

  • O echipă bună. Când nu ai probleme, ai și rezultate. Nu știu cum să zic! Nu aș putea să spun că este o echipă norocoasă, este o echipă bună și mă bucur pentru ei, pentru că merită.

În altă ordine de idei, care este situația financiară la CS Mioveni? Mă refer la salarii și prime.

  • Suntem cu salariile la zi. În privința primelor, nu aș vrea să spun dacă s-au dat sau nu s-au dat, pentru că apoi se interpretează… Nu aș vrea să discutăm despre bani. Vă rog să mă înțelegeți.

Un scurt mesaj către suporterii CS Mioveni?

  • Eu zic să fie cât mai mult alături de noi și să nu înceapă să zică ceva despre jucători sau despre antrenori, pentru că, probabil, nu sunt conștienți de eforturile care s-au făcut ca echipa să fie în Liga I și condițiile care sunt. Adică, la urma urmei, suntem o echipă nou promovată, cu jucători care majoritatea au promovat și uitați-vă unde suntem! Până la urmă, suntem în obiectiv, pe locul 12. Ei probabil că vor mai mult, dar nu poți să-l aduci pe Messi sau pe Ronaldo, ca să te bați la campionat. Adică trebuie să mergem mai departe cu jucătorii pe care îi avem și condițiile pe care le avem. Ei probabil că vor mult mai mult de la echipă, dar eu cred că atât se poate.

Ce șanse are în momentul de față CS Mioveni de a rămâne în Liga I?

  • Are foarte multe șanse. De ce să nu aibă? La urma urmei, dacă acum s-ar încheia campionatul, suntem pe locul 12 și suntem salvați de la retrogradare.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Scorul putea fi mult mai mare în meciul cu Gaz Metan, dar bine că am reușit să luăm cele trei puncte”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii