Web Analytics

CS Mioveni a smuls un punct Rapidului în deplasarea jucată acasă, la Mioveni

de | 27.11.2021 23:19 | Actualitate, Sport

 

Un punct în deplasare obținut de CS Mioveni în meciul cu Rapid, deși meciul s-a jucat la…Mioveni. Și asta fiindcă giuleștenii  își joacă meciurile de acasă, până le va fi omologat noul stadion, în orașul constructorilor de automobile Dacia.

Citește și: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

Așadar, avantaj Mioveni, cel puțin în această etapă a Ligii I. Iar Mioveniul n-a dezamăgit, reușind cea mai bună primă repriză de până acum, când a și condus cu 1-0. În minutul 17, Buziuc șutează puternic de la 20 m și mingea deviază din spatele alb vișiniului Crepulja în vinclul porții lui Rapid.

Mioveni a mai avut două ocazii importante până la pauză, prin Oancea și Buziuc, plus una monumentală, de 2-0, prin Bogdan Rusu, în minutul 46.

Tactic și ca apetit ofensiv, CS Mioveni a jucat bine și în repriza a doua, chiar dacă Rapid a egalat în minutul 57 prin Hlistei, gol cu capul, dintr-o centrare în viteză a lui Belu Iordache. Însă în minutul 89, Moussa Sanoh, apelat haios “Nicu” de localnicii din Mioveni, a avut golul de 2-1 în vârful bocancului după ce a scăpat singur, la 35 m de poarta lui Horațiu Moldovan. A ajuns în fața portarului rapidist însă a ezitat să șuteze, a încercat apoi să-l dribleze pe portarul rapidist însă a ratat și acest al doilea moment operativ.

Moussa a reușit într-un final să-i paseze în lateral, pe linia careului de 6 m lui Bogdan Oancea, însă acesta a fost blocat in extremis de Dragoș Grigore.

Deși, atenție, la contactul între cei doi faza a fost suspectă de penalty, lucru recunoscut și la analiza meciului, de la Digi Sport, de Ion Crăciunescu, acesta recunoscând că Mioveniul trebuia să primească lovitură de pedeapsă.

Citește și: 40.000 de sindicaliști din MAI, polițiști și personal contractual, cer respectarea legii de către Guvern și Parlament

Așa s-a scris istoria unui meci în care galben verzii meritau victoria, lucru recunoscut în declarațiile de după meci inclusiv de doi jucatori ai Rapidului. Oricum, Mioveniul a arătat bine în această seară, cu un joc ce o recomandă să rămână în Liga I și să-și atingă obiectivul propus.                               

                  Gabriel Grigore                                         Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii