CS Mioveni a smuls un punct Rapidului în deplasarea jucată acasă, la Mioveni

de | 27.11.2021 23:19 | Actualitate, Home, Sport

 

Un punct în deplasare obținut de CS Mioveni în meciul cu Rapid, deși meciul s-a jucat la…Mioveni. Și asta fiindcă giuleștenii  își joacă meciurile de acasă, până le va fi omologat noul stadion, în orașul constructorilor de automobile Dacia.

Citește și: Nori negri imobiliari se adună deasupra Primăriei Piteşti

Așadar, avantaj Mioveni, cel puțin în această etapă a Ligii I. Iar Mioveniul n-a dezamăgit, reușind cea mai bună primă repriză de până acum, când a și condus cu 1-0. În minutul 17, Buziuc șutează puternic de la 20 m și mingea deviază din spatele alb vișiniului Crepulja în vinclul porții lui Rapid.

Mioveni a mai avut două ocazii importante până la pauză, prin Oancea și Buziuc, plus una monumentală, de 2-0, prin Bogdan Rusu, în minutul 46.

Tactic și ca apetit ofensiv, CS Mioveni a jucat bine și în repriza a doua, chiar dacă Rapid a egalat în minutul 57 prin Hlistei, gol cu capul, dintr-o centrare în viteză a lui Belu Iordache. Însă în minutul 89, Moussa Sanoh, apelat haios “Nicu” de localnicii din Mioveni, a avut golul de 2-1 în vârful bocancului după ce a scăpat singur, la 35 m de poarta lui Horațiu Moldovan. A ajuns în fața portarului rapidist însă a ezitat să șuteze, a încercat apoi să-l dribleze pe portarul rapidist însă a ratat și acest al doilea moment operativ.

Moussa a reușit într-un final să-i paseze în lateral, pe linia careului de 6 m lui Bogdan Oancea, însă acesta a fost blocat in extremis de Dragoș Grigore.

Deși, atenție, la contactul între cei doi faza a fost suspectă de penalty, lucru recunoscut și la analiza meciului, de la Digi Sport, de Ion Crăciunescu, acesta recunoscând că Mioveniul trebuia să primească lovitură de pedeapsă.

Citește și: 40.000 de sindicaliști din MAI, polițiști și personal contractual, cer respectarea legii de către Guvern și Parlament

Așa s-a scris istoria unui meci în care galben verzii meritau victoria, lucru recunoscut în declarațiile de după meci inclusiv de doi jucatori ai Rapidului. Oricum, Mioveniul a arătat bine în această seară, cu un joc ce o recomandă să rămână în Liga I și să-și atingă obiectivul propus.                               

                  Gabriel Grigore                                         Foto: GSP

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...