Web Analytics

Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: ”Scorul putea fi mult mai mare în meciul cu Gaz Metan, dar bine că am reușit să luăm cele trei puncte”

de | 23.11.2021 18:53 | Actualitate, Sport

 

CS Mioveni a trecut luni seară, pe teren propriu, de Gaz Metan Mediaș, în runda cu numărul 16 a Ligii I, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost semnat de Bogdan Rusu, din penalty, galben-verzii urcând astfel pe locul 12 al Ligii I.

Citește și Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Vom trage linie şi vom vedea cine va pleca şi ce jucători vom mai putea aduce”

Iată ce ne-a declarat Bogdan Stoica, managerul sportiv al CS Mioveni, despre această victorie, despre meciurile următoare și despre eventuale transferuri la echipă: ”A fost, după părerea mea, o victorie meritată în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Scorul putea fi mult mai mare, dar bine că am reușit să luăm cele trei puncte, care erau foarte importante pentru noi. Jocul echipei a fost foarte bun, în prima repriză am jucat foarte bine, iar în repriza a doua am jucat mai slăbuț, dar tot noi am controlat jocul. Următoarele meciuri, cel cu Rapid, din deplasare, și cel cu Sepsi, de acasă, sunt meciuri extrem de grele, așa cum sunt toate celelalte. Noi sperăm să luăm cât mai multe puncte, ca să ne menținem în pluton.Este foarte important pentru noi să nu pierdem plutonul. În momentul de față avem doi jucători importanți accidentați. Este vorba despre Alexandru Buziuc și Adrian Cierpka. Urmează să facem investigații să vedem cât de grave sunt aceste accidentări. În pauza competițională o să analizăm ce jucători ne mai trebuie și probabil că vom face și transferuri noi. Până atunci trebuie să ne focusăm pe ce avem noi de făcut în aceste etape care au mai rămas. La Centrul de copii și juniori noi avem copii buni, dar încă sunt mici, sunt necopți și trebuie să mai treacă ceva timp până vom promova tineri la echipa mare. Ne dorim să promovăm fotbaliști din propria pepinieră, dar momentan nu aș putea să spun dacă există vreun fotbalist care să facă pasul spre echipa mare”.

Marius Ionel

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii