Web Analytics

Atelier de Jurnalism Financiar și de Afaceri

de | 5.02.2023 01:52 | Actualitate, Bani europeni, Economie, Home, Jurnalul Universitar, Politica si Administratie

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Rațiu Forum, în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii la București, a extins termenul de înscriere pentru Atelierul de Jurnalism Financiar și de Afaceri până în data de 15 Februarie 2023.

Citește și: Şefii Direcţiei Silvice Argeş au luat prime de aproape 10.000 euro fiecare

Aplicațiile sunt deschise jurnaliștilor români dinamici și ambițioși care doresc să-și dezvolte abilitățile profesionale în domeniul reportajelor de afaceri și finanțe și să construiască o rețea de lideri cheie în afaceri, guvern și societatea civilă.Un atelier intensiv de trei zile va avea loc în perioada 13-17 martie 2023 la Centrul Rațiu pentru Democrație din Turda, proiectat de jurnalistul Graham Watts, asociat cu Financial Times de patru decenii.

Atelierul oferă participanților oportunitatea de a-l întâlni pe Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, precum și o serie de lideri din lumea afacerilor.Un participant va fi, de asemenea, selectat pentru a participa la școala de vară Reuters de la Universitatea din Oxford.Programul va fi gratuit, iar participanții vor avea cazarea și mesele asigurate.

Citește și: Denunţ politic al unui ofiţer de contrainformaţii: „Jaful OMV Petrom în Romania!”


Vă rugăm să contactați maria.branea@ratiuforum.com pentru detalii suplimentare despre procesul de aplicare.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pentru mine și afacerea mea, am deschis un card nou, am aflat pe site-ul https://www.mastercard.md/ro-md.htm cum îl pot achiziționa, astfel încât să fie mai comod și mai sigur să plătesc cumpărăturile, după cum spun deținătorii acestui card. Eu chiar optimizez tot ce are de-a face cu banii.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *