Web Analytics
scris joi, 12.10.2023

Aplauze pentru actorii Teatrului Al. Davila la București, acolo unde au jucat „Urmuz”

Aplauze pentru actorii Teatrului Al. Davila la București, acolo unde au jucat „Urmuz”

Spectacolul „URMUZ”, pus în scenă de actori ai Teatrului „Alexandru Davila” Pitești, s-a jucat miercuri la Teatrul Dramaturgilor din București bucurându-se de aprecierea publicului. Protagoniștii spectacolului „URMUZ”, împreună cu regizorul Mona Gavrilaș și autorul Valeriu Butulescu, au fost aplaudați și au primit aprecieri atât din partea spectatorilor, cât și din partea criticilor de specialitate.

Actorii Teatrului „Alexandru Davila” și regizorul Mona Gavrilaș au făcut din „URMUZ” un spectacol de colecție despre viața scriitorului pe care Tudor Arghezi l-a avântat în literatura cea mare sub pseudonimul Urmuz.

Citește și Conferinţă internaţională „Mass-media în postcomunism”

„URMUZ” este un spectacol în care sunt evidențiate, în maniera originală a regizorului artistic Mona Gavrilaș, frământările scriitorului Demetru Dem Demetrescu-Buzău (URMUZ), născut la Curtea de Argeș în urmă cu 140 de ani.

Spectacolul face parte din programul de evenimente desfășurate pe parcursul anului 2023, declarat Anul URMUZ (140 de ani de la naștere-100 de ani de la moarte).

.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *