Web Analytics
scris luni, 07.11.2022

Angajat la Curtea de Conturi cu diplomă de studii falsă

Azi, procurorii au făcut percheziții la două proprietăți unei persoane acuzate că ar fi prezentat o diplomă de licență falsificată pentru a se angaja pe un post de auditor la Curtea de Conturi.

Angajat la Curtea de Conturi cu diplomă de studii falsă

„În cursul zilei de astăzi, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au fost efectuate două percheziţii domiciliare la proprietăţile unei persoane cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, uz de fals şi fals în declaraţii”, anunţă Parchetul General, conform stiripesurse.ro.

Citește și: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Ăştia sunt colegii noştri! Pentru o farfurie de mâncare, o vând şi pe mă-sa!”

În  vederea angajării în funcţia de auditor public extern la Curtea de Conturi a României, persoana respectivă a prezentat o diplomă de licenţă care nu corespunde realităţii. Folosindu-se de aceeaşi diplomă, persoana vizată a ocupat anterior funcţia de şef serviciu financiar-contabil într-o instituţie publică locală specializată în ocrotirea şi protecţia copilului.

Citește și: A murit preotul Gheorghe Bărănescu, fost  primar timp de patru mandate la Băiculești

Totodată, aceasta nu a completat corespunzător declaraţia de avere, prin omiterea unui număr de 7 imobile, a anunțat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *