Web Analytics

An şcolar 2022-2023. Vacanţa „mobilă” din iarnă, fixată pentru elevii din Argeș

de | 30.05.2022 12:12 | Actualitate

Vacanţa „mobilă” din iarna anului școlar 2022-2023, stabilită de fiecare inspectorat școlar în parte, a fost fixată pentru elevii din Argeș.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, luni, că toate județele au stabilit săptămânile din februarie 2023 în care elevii vor avea vacanța de o săptămână. Astfel, sunt 30 de județe care au decis ca vacanța din luna februarie să fie în ultima săptămână a lunii. De asemenea, în 10 județe, vacanța va fi în a treia săptămână, potrivit libertatea.ro.

Citește și:„Coiful istoric” recuperat de poliţiştii argeşeni e, de fapt, o jucărie

Noua structura a anului școlar viitor, 2022-2023, este organizată pe cinci module de învățare ce sunt alternate cu cinci vacanțe. Această structură prevede o vacanță „mobilă” cu durata de o săptămână, în luna februarie. „A fost stabilită poziționarea vacanței mobile din luna februarie în întreg sistemul național de învățământ. Sunt 30 de județe care au decis ca vacanța din luna februarie să fie în ultima săptămână, sunt 10 județe care au decis ca vacanța să fie în cea de a treia săptămână din februarie, este vorba de județele Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova”, a declarat Sorin Cîmpeanu, luni, într-o conferință de presă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *