Web Analytics

Amănunte de coşmar din dosarul de abuz sexual al nepoatei de doar 14 ani a patronilor de la „Building Astrom”

de | 21.04.2023 11:10 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Despre cât de ușor își pot procura droguri minorii, în Pitești

V-am relatat, într-unul din numerele anterioare ale „Jurnalului de Argeș”, despre nepoata lui Alexandru Radu, fostul patron al firmei „Building Astrom”. Mai exact, despre cum fata a fost internată de urgență într-un centru de primire a minorilor în urma unei evaluări a DGASPC Argeș, iar mama acesteia a fost decăzută temporar din drepturile părintești. Situația Alexiei a intrat în atenția DGASPC Argeș pe 2 noiembrie 2022. Atunci, un agent din cadrul Biroului Investigații Criminale a apelat numărul unic național 119 și a solicitat prezența unei echipe pentru a asista la audierea minorei care avea calitatea de persoană vătămată într-un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „viol” și ”act sexual cu minor”.

A mers în club cu tatăl vitreg, în grija căruia se afla, și a consumat suc de mere cu vodcă

Reprezentantul unității de poliție a precizat că Poliția a fost sesizată de către mama minorei cu privire la faptul că fiica sa a fost victima infracțiunii de viol. Iar în declarațiile pe care le-a dat în fața autorităților, fata a descris, cu lux de amănunte, tot coșmarul pe care l-a trăit.
Alexia a locuit timp de aproximativ doi ani cu familia, în Anglia. La sfârșitul lunii mai 2022, mama sa a hotărât să revină în țară întrucât adolescenta nu s-a putut acomoda acolo și a început să consume sbstanțe psihoactive. După revenirea în țară, minora a locuit cu fratele mai mic, presupusul tată biologic, numitul M.I. și bunica maternă, la domiciliiul acesteia din urmă. Mama minorei a rămas în Anglia, însă, în urma unor neînțelegeri cu bunica, s-au mutat cu chirie. Trebuie spus că fata s-a născut în timpul căsătoriei L.D.I. cu fostul soț D.S.I., purtând numele acestuia, cum era normal. La momentul divorțului, care a fost unul cu scandaluri, plângeri la Poliție și multe termene în instanță, tatăl, care și-a solicitat și a obținut dreptul de a-și vedea și a petrece timp cu copilul, a fost informat de mamă că acesta nu îi aparținea, ci fusese făcut cu… altul. Acesta fiind cel cu care este căsătorită în prezent și presupus tată biologic, însă nu și în certificatul de naștere.

Citește și Nepoata patronilor de la Building Astrom, internată de urgenţă într-un centru de plasament

Citiți în continuare ce momente teribile a putut trăi o fetiță la doar 14 ani, vârstă la care copilele, protejate de familiile lor, dorm încă în brațe cu ursulețul preferat și cum a fost drogată cu unele dintre cele mai puternice substanțe ce afectează creierul și care, la Pitești, sunt furnizate cu… taxiul! Și totul s-a întâmplat timp de patru zile, în apartamentul în care locuia împreună cu tatăl vitreg, în prezența acestuia și a amicilor cu care acesta a băut și s-a drogat, dar și în zona centrală Pavone și în cartierul Războieni, un alt loc de unde se pot procura droguri.
„Minora a declarat că la sfârșitul lunii septembrie 2022, începutul lunii octombrie 2022, într-o zi de vineri, a ieșit în oraș împreună cu presupusul tată biologic și un prieten al acestuia din urmă și au mers în clubul „The Place” din Pitești, ajungând în locație în jurul orelor 23.30. Aici a consumat suc de mere cu vodcă și, nefiind obișnuită să consume alcool, i s-a făcut rău, a mers la baie unde a vomitat, după care i-a spus presupusului tată că nu se simte bine și a plecat acasă. A ajuns în jurul orelor 00.30, s-a pus în pat și a adormit.
În jurul orei 5.00, a sunat interfonul și fata a văzut pe ecran că la ușă se afla presupusul tată biologic, numitul I.M., împreună cu alți doi bărbați pe care nu îi cunoștea. Le-a permis accesul în locuință și s-a întors pe canapeaua din living, acolo unde dormea.”

Citește și Incident la curăţătoria de la Auchan Bradu! Soţia patronului de la Pentarom se declară indignată

Drogată și violată de mai multe ori în prezența tatălui vitreg, care se drogase și băuse împreună cu agresorii

„Când cei trei au intrat în casă, fata a observat că presupusul tată biologic și un alt bărbat, căruia i se spunea „Blondul”, erau sub influența alcoolului și s-au așezat la masa din bucătărie care este open space cu living-ul. Fata a declarat că a observat cum „Blondul” a decupat o bucată de carton dintr-un pachet de țigări, cu care a zdrobit „Cristal”, care este un drog. Apoi acesta, împreună cu presupusul tată biologic, numitul I.M., au început să inhaleze nazal. „Blondul” i-a spus fetei că poate să consume. Astfel, ”Blondul”, presupusul tată biologic și fata au inhalat din drog de mai multe ori, timp de 30-40 de minute. Apoi au ieșit pe terasa locuinței, unde au fumat cu toții, apoi tatăl și celălalt bărbat au intrat în casă, ea rămânând pe terasă cu „Blondul” pentru a mai fuma, moment în care acesta a început să o pipăie și i-a cerut să se dezbrace. Ea nu a vrut, însă la insistențele acestuia a întreținut un raport sexual oral, timp în care și-a dat seama că bărbatul care era în casă cu tatăl vitreg vedea ce se întâmplă și îl ținea de vorbă. Minora a declarat că, după acest moment, a rămas în continuare pe terasă, iar „Blondul” a intrat în casă și a ieșit celălalt bărbat care și-a dat pantalonii jos, i-a dat și pe ai ei, a întors-o cu spatele și a întreținut un raport sexual normal, neprotejat.

Citește și Dosarul Clanului Boceanu. Cum ameninţau proxeneţii fetele exploatate sexual: „Mâine vin acolo! Numai cu lanţul îţi dau pă cap, să faci 3.000, 4.000”

Droguri furnizate cu taxiul

Minora a declarat că, pe durata producerii actelor sexuale, deși conștientiza ce se întâmplă, fiind sub influența substanțelor psihoactive nu a putut reacționa și în același timp se gândea că este posibil ca, în situația în care se afla tatăl vitreg, putea avea o reacție urâtă, întrucât și acesta se afla sub influența alcoolului și drogurilor. După finalizarea actului sexual, i s-a făcut rău, s-a dus la baie și a vomitat. După o oră, pentru că din nou s-a simțit rău și s-a dus la baie să vomite, „Blondul” a intrat peste ea și au mai întreținut un raport sexual normal și unul oral, fără ca ea să fie de acord. Ulterior, când s-a dus la baie să se spele pentru că avea sânge pe față, și celălalt bărbat a obligat-o să întrețină un raport sexual cu el. Asta se întâmpla a doua zi de dimineață. Pe la ora 14, când soțul mamei ei a mers la magazin ca să cumpere bere și pufuleți, fata își amintește că a mai avut loc un act sexual, dar nu își amintește detalii. În jurul orei 15, tatăl vitreg a mers în dormitor și s-a băgat la somn. Ea a rămas cu „Blondul” și în scurt timp în fața blocului a venit un taxi, acesta i-a dat 200 de lei și a trimis-o să îi dea taximetristului în schimbul unui plic cu droguri „Cristal”. Minora a declarat că a consumat o singură dată din acest drog, după care a plecat pe afară cu un prieten, I. Au mers împreună în zona restaurantului Pavone, unde au fumat câte o țigară normală. Au mai venit trei persoane, unul poreclit „Chinezul”, acesta rulând niște țigări care conțineau substanțe psihoactive numite „Zombi”. Prietenul ei i-a cerut să le dea și lor să fumeze”.

Citește și Cazul asistentei moarte de varicelă a fost clasat. Rămân semnele de întrebare şi un tată care îşi creşte singur fetiţa

Luni s-a întâlnit din nou cu „Chinezul” şi au mers în Războieni, de unde au cumpărat droguri

Fata a relatat că, după ce a fumat din respectivele țigări, a simțit o puternică stare de euforie și nu mai era conștientă de ce făcea, fiind convinsă de „Chinezul” să meargă în zona Gării Pitești, unde se află o casă părăsită, despre care acesta i-a spus că ar fi a lui. Numai că au intrat în casă pe o fereastră, au urcat la ultimul etaj, într-o cameră unde se aflau pături, perne și haine și au început să fumeze din nou țigări cu substanțe psihoactive. Din acest episod fata nu și-a mai amintit decât că, la un moment dat, ea stătea pe spate cu mâinile ridicate și „Chinezul” era peste ea și se mișca, dar nu știe dacă a întreținut raporturi sexuale cu acesta. Din nou fata nu și-a mai amintit cum a ajuns acasă și ce s-a întâmplat între timp.

Luni s-a întâlnit din nou cu „Chinezul” și cu un prieten al ei, au mers împreună în cartierul Războieni, de unde „Chinezul” a cumpărat droguri. Și-au făcut două țigarete pe care le-au fumat împreună. Acesta a încercat să o convingă să își vândă telefonul, dar fata nu a vrut. „Chinezul” a amanetat, în schimb, laptopul pe care îl avea la ea, pe suma de 50 de euro și mai multe substanțe psihoactive, din care a consumat din nou. S-au întors la casa părăsită de la gară, acolo unde unul dintre bărbați, mai în vârstă, a încercat să întrețină raporturi sexuale cu ea, dar a reușit să fugă. A mers la o școală de muzică și i-a cerut telefonul unui profesor pe care îl cunoștea, reușind să ia legătura cu presupusul tată biologic. Ulterior, fata i-a cerut sprijinul tatălui al cărui nume îl poartă în certificatul de naștere, iar mama a denunțat agresiunea sexuală la care fusese supusă minora și așa au intrat autoritățile pe fir.

Citește și Membrii clanului Boceanu, traficanţii fetei din Godeni ucisă în Elveţia, au primit condamnări de 44 de ani în total

Cecilia Tatia se dezice de vecinii de la „Building Astrom”

Vă spuneam, în articolul anterior, că fata a locuit, împreună cu L.D.I. și D.S.I., până la divorțul acestora, în casa bunicilor materni, patronii de la fosta SC Building Astrom SRL – acum în faliment, împărțind același colț de rai, o stradă de la marginea pădurii Trivale, împreună cu fostul șef al IPJ Argeș Petre Ionițescu și cu adjuncta la acea vreme a Secției 3 de Poliție Pitești, Cecilia Tatia. Deși implicată în divorțul, nelipsit de scandaluri, al vecinilor săi, doamna Tatia a insistat acum să menționăm că este vorba despre familia fostului soț și că nici vecină foarte apropiată cu cei de la „Building Astrom” nu prea mai este, întrucât pe stradă s-au mai construit case. Într-un cuvânt, că nu ar trebui să se facă nicio asociere cu calitatea sa actuală de lider sindical al polițiștilor argeșeni. „Sunt rudele fostului soț cu care nu mai am nicio legătură din 2010 (deși procesul de divorț al soților L.D. și D.S.I. era în desfășurare în 2014…). Nici măcar vecini în sensul codului civil nu mai suntem, vecine pe o stradă fiind toate cele 34 de familii”, a precizat aceasta.

Citește și Instanţa a menţinut actul prin care Ionuţ Popescu se angajase să restituie suma delapidată

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole